Trebuia să fie o ieşire în natură …

Să ne simţim bine, să ne distrăm, să ne bălăcim în piscina, să jucăm tenis, fotbal … în familie – Familia“Fidelia Casa” la 9 ani de existenţa. Ne propusesem să uitam de serviciu, să ne rupem de lume şi să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămâna de lucru.

Se pare însă că … unul din lucrurile care ne unesc pe toţi cei din această … mare familie, este pasiunea pentru meseria noastră. Şi spun asta pentru că într-un moment în care, în jurul focului de tabără în miez de noapte am fi putut dansa sau cânta, am ales, rând pe rând, să ne aşezăm în faţa celorlaţi şi să cerem cava: feed back. Vroiam să profităm de acele momente în care eram toţi împreună pentru a ne răspunde la întrebări de genul:

Ce fac eu cel mai bine în meseria mea?

Unde greşesc?

Ce aş putea face ca să fiu mai bun?

Şi credeţi-mă că nu e deloc usor să îi priveşti în faţa pe ceilalti care îţi spun: “Cred că ar trebui să asculţi cu mai mare atenţie clientul!”, “Cred că ar trebui să cunoşti mai bine ofertele colegilor!”, “Cred că eşti un pic comod, poţi mai mult!” şi… tot aşa. Ce a fost mai interesant a fost ca nu am dorit să aflăm punctele noastre tari… le-am cerut doar pe cele slabe!

Am revenit la Iaşi, oraşul celor 7 coline cu gândul de a vă cere şi vouă, celor ce citiţi aceste rânduri, un feed back sincer al activităţii noastre. Vrem să ştim ce putem face pentru a fi mai buni, pentru a vă oferi vouă cele mai bune servicii în domeniul imobiliar.

Şi pentru că a început perioada concediilor, vă doresc tuturor “concediu plăcut” şi să vă bucuraţi din plin de odihnă!