Petrecerea Fidelia Casa, 28 februarie 2014

Este deja cunoscută tradiția de la Fidelia Casa, de a-și celebra sărbătoriții la fiecare 3 luni. Acest lucru se întâmplă în primul rând pentru că în afară de închirieri, vânzări, credite, finanțări, promovare, întâlniri, găsirea celor mai bune soluții și ascultarea fiecărui client în parte, noi suntem prieteni și ne place să ne petrecem timpul liber, sau măcar o parte din el, împreună. Ne place să nu lăsăm să treacă ziua niciunuia dintre noi fără o mică atenție sau fără un “La mulți ani!” sincer și spus din inimă.

Dincolo de introducerea care are menirea de a vă familiariza cu atmosfera Fideliei Casa, vineri, 28 februarie 2014, am avut prima petrecere pe anul 2014 în care am sărbătorit toți colegii născuți în lunile noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie. Petrecerea s-a ținut la Cafeneaua Lăpușneanu, unde spațiul usor restrans ne-a oferit posibilitatea unei socializări optime, cunoașterea colegilor noi, muzică și voie bună.

Tema petrecerii a fost cunoscuta rețea de socializare, toți sărbătoriții s-au îmbrăcat conform imaginii lor de profil și fiecare masă a avut un “status” caracteristic Facebook-ului.

Le dorim sărbătoriților toate cele bune în noul an:  Ștefan Vârlan, Cristina Pleșca, Simona Butnaru, Leonard Basag, Rotaru Andrei, Catălin Codreanu, Diana Amihăesei, Mihaela Andrieș şi Marius Pădure.

Stiri asemanatoare

Podu de Fier
Inspirație cu verdeață(I)
Cele mai scumpe apartamente din oraș