Redescoperă alături de Fidelia Casa beneficiile vieții la țară!

case-la-tara-iasi-2Sătul de gălăgie, trafic amețitor, poluare, facturi mari la întreținere. vecini gălăgioși și stres la tot pasul? Atunci e momentul să renunți la traiul la bloc și să regăsești beneficiile traiului linistit de la țară. Iar dacă ai luat deja decizia să-ți vinzi apartamentul și să-ți cauți o casă cu teren într-unul din satele din proximitatea orașului, Fidelia Casa îți sare în ajutor.

Vinzi apartamentul și cumperi o casă – te ajută Fidelia Casa

Cu un departament special creat pentru găsirea celor mai bune oferte de case la țară și cu un portofoliu de peste o sută de case în zeci de localități din apropierea orașului, agenția imobiliară Fidelia Casa este partenerul dumneavoastră de încredere. Ce aveți dumneavoastră de făcut este să aveți un consiliu familial și să luați decizia de a vă retrage într-o localitate liniștită unde să duceți un trai decent și sănătos. De restul, se ocupă Fidelia Casa. ”În contextul economic din ultimii ani a existat o tendință în creștere de migrare a populației urbane către viața liniștită pe care o oferă satul românesc. Atentă la dorințele clienților noștri, Fidelia Casa a creat un department special care se ocupă de tranzacționarea caselor de la țară. Cei care doresc să-și vândă apartamentele și să se mute în mediul rural găsesc la noi tot ce au nevoie: ajutor să-și vândă repede apartamentul la un preț bun și să găsească o casă bună, cu mii de metri de teren într-unul din satele aflate la o distanță de doar câțiva kilometri de oraș. De asemenea, orice client primește gratuit consultanță gratuită pentru a lua cea mai bună decizie”, precizează Răzvan Coman, unul dintre agenții specializați în tranzacții cu case la țară

Apartament la bloc contra casă, mașină și bani

razvan coman, fidelia casaDupă cum arată agenții Fidelia Casa, majoritatea clienților care au luat decizia de a a-și vinde apartamentele din Iași și a se muta la țară sunt extreme de mulțumiți de alegerea făcută. ”Prețul unui apartament este în medie de aproximativ 50.000 euro iar o casă bună la țară cu o suprafață mare de teren pentru grădină și situate la 20 de minute de mers cu mașina de oraș costă aproximativ 20-25.000 euro. Clientului îi rămân bani să-și cumpere o mașină nouă și alte 10-15.000 de euro pe care să-i economisească. Pentru persoanele trecute de 50 de ani, decizia de a se muta la țară a însemnat astfel o șansă la un trai mai bun”, a adăugat Răzvan Coman.

Apelează cu încredere la Fidelia

Cea mai mare agenție imobiliară din Iași, cu mii de clienți fericiți anual, Fidelia Casa pune la dispoziția ieșenilor mii de oferte imobiliare, având cea mai variată ofertă din Iași. Zeci de agenți profesioniști, cu mulți ani de experiență vă oferă consultanță gratuită pentru ca dumneavoastră să puteți lua cea mai bună decizie privind vânzarea sau cumpărarea unei locuințe.