E primăvară! Amenajați-vă locuința cu reducere de la Fidelia Casa!

amenajare-apartament-iasi-2Fie ca doriți să vă renovați locuința veche sau doriți să să cumpărați o casă nouă în care să vă mutați și va trebui să o amenajați de la zero, este important de știut care sunt tendințele actuale ale amenajărilor interioare. Pentru a transforma o casă în ”acasă” trebui să alegeți în mod plăcut nuanțele, materialele și decorurile interioare. Specialiștii în design interior recomandă patru stiluri de desing care pot fi adaptate pe gustul oricărui client.

Vesel, comod, curajos sau exotic

O primă variantă de amenajare a locuinței este stilul vesel și creativ. Secretul acestuia constă în combinația cât mai multor culori care să se aplice nu doar plăcilor ceramice și pereților, ci și elementelor de mobilier sau accesoriilor precum ceasul de perete sau rama de oglindă. Culorile folosite pot fi atât cele primăvăratice, cât și cele pastelate sau chiar cele intense. Dacă optați pentru un interior practic și comod care să confere eleganță căminului dumneavoastră este bine să alegeți culori pastelate și elemente colaterale precum corpurile de iluminat cu formă rotunjită. În cazul în care doriți să încercați un stil curajos și diferit pentru locuința dumneavoastră, trebuie să luați în calcul combinația de alb și negru, efecte grafice și suprafețe geometrice cu dungi și linii curbe aflate în combinații neașteptate.

O casă exotică poate pe fi gustul multora care doresc ceva diferit și se adresează în special celor care iubesc plantele de interior și natura. Într-un asemenea decor nu lipsesc palmierii de interior, plante exotice cu frunze mari, precum și culori pentru pereți sau canapele cu motive florale și fructe tropicale.

Reduceri la amenajările interioare pentru clienții Fidelia Imobiliare

fidelia-club-cardÎn cazul în care vă numărați printre clienții Fidelia Casa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași, trebuie să știți că amenajarea propriei locuințe cumpărate cu ajutorul agenției beneficiază de reduceri consistente.

Pe lângă o mega-reducere de 30 la sută la serviciile de mutări profesionale oferite de CargoMan, veți beneficia de un discount de 10% la toate cumpărăturile efectuate la SuperCeramica, care oferă o gamă modernă și extrem de variată de plăci ceramice, mozaic, obiecte sanitare, uși interioare pentru a vă personaliza apartamentul după stilul dumneavoastră. De asemenea, clienții Fidelia Casa beneficiază de o reducere de alte zece procente la mobilierul achiziționat de la Mobexpert pentru a definitiva aspectul propriei case.

Totul este posibil în baza Fidelia Club Card, oferit în mod gratuit clienților care tranzacționează o locuință apelând la consultanții Fidelia Casa.