Cum ne sărbătorim ”mentorii”

fidelia-casa-iasi-costin-balanici-ciprian-diaconuSe cunoșteau de câțiva ani, dar niciodată nu s-a gândit la el mai mult decât ca la un prieten bun și o companie plăcută. Pe vremea aceea avea doi ani de experiență în domeniul imobiliar și deslușise într-o oarecare măsură tainele acestui domeniu – știa ce calități de bază trebuie să aibă un bun agent imobiliar : prezență plăcută, capacitate de comunicare și … să-ți fugă puțin mintea ca să faci conexiuni între nevoile clientului cumpărător și vânzător.

Ca mulți tineri, prietenul lui își căutase șansa unui loc de muncă în străinătate și … tot ca mulți tineri, a realizat ca ”nicăieri nu e mai bine ca ACASĂ”. S-a întors în țară cu speranța că va reuși să găsească și aici un loc în care talentele și munca lui să fie apreciate pe măsură. Și nu s-a înșelat!

Propunerea făcută de Ciprian lui Costin, aceea de a se alătura micii familii FideliaCasa în anul 2005, a reprezentat un moment important în dezvoltarea sa personală și profesională. Din lipsă de oportunități a acceptat să încerce – și a reușit pe deplin!

Prietenia celor doi a fost cea care i-a adus împreună în FideliaCasa. O prietenie frumoasă care există și astăzi. De aceea , în luna în care cei doi aniversau niște ani de existență în FideliaCasa, ne-am gândit să-i sărbătorim împreună, organizând o petrecere surpriză.

Locația: Clubul de agrement Hamak

Data: 10 mai 2015

Sărbătoriți:

Ciprian Diaconu – 12 ani în FideliaCasa

Costin Bălănici – 10 ani în FideliaCasa

Participanți: Echipa de management și cele doua echipe (Centru și Tătărași) pe care cei doi le coordonează din poziția de Office Manageri.

Invitați speciali : câțiva membri importanți ai familiilor și Ilario Piscionieri, un vechi colaborator și prieten al familiei FideliaCasa

Ne-am dorit o ieșire în aer liber, cu ”familiile” celor doi sărbătoriți: FideliaCasa Centru și FideliaCasa Tătărași. Am servit prâzul în ”familie”, am oferit diplome, i-am încoronat (pentru că era Ziua Monarhiei), am băut șampanie și am mâncat câte o felie de tort delicios … am reușit să petrecem o după amiază minunată împreună. Mai multe despre aniversarea celor doi veți putea ”citi” voi din fotografii.

Le mulțumim celor doi pentru anii de devotament, muncă, implicare și fidelitate!