Dobânzile la depozite bancare sunt la cote minime. Investiți în imobiliare!

imobiliare-in-iasiDoar patru bănci din România mai oferă la momentul actual dobânzi la depozite de peste trei la sută pe an, arată un studiu făcut de Ziarul Financiar. Astfel, TBI Bank oferă 3,4 % pe an, urmată de Piraeus cu 3,15, Banca Feroviară și Marfin Bank cu câte 3 la sută. Aceasta înseamnă că, la un depozit de 50.000 euro, echivalentul în lei, veți primi drept dobândă anuală echivalentul a 1500 euro, bani care urmează a fi impozitați cu 16% de către stat.

Investițiile în imobiliare aduc câștiguri duble

Rata mică de profitabilitate generată de dobânzile bancare i-a determinat pe analiștii finaciari să declare că este mai avantajos să investești în imobiliare decât să ții banii în bancă. De altfel, un simplu calcul arată că investițiile în imobiliare aduc un beneficiu cel puțin dublu față de dobânzile bancare. Dacă, de pildă, cu aceeași 50.000 euro cumpărați un apartament cu două camere în Iași pe care ulterior îl închiriați cu o medie de 300 euro pe lună, doar din chirie veți avea un profit anual de 3600 euro, adică cu aproximativ 150 % mai mare decât randamentul oferit de către dobânda bancară.

Cele mai profitabile investiții imobiliare se fac prin Fidelia Casa

Cu o vechime de peste 12 ani, Fidelia Casa este liderul incontestabil pe piața de real estate din Iași, fiind compania imobiliară cu cele mai mulți agenți și cu mii de oferte de apartamente, case și terenuri în Iași la vânzare. Apelând la Fidelia Casa veți beneficia de cele mai bune servicii de consultanță, de ajutor în contractarea unui credit bancar imobiliar, de servicii juridice care să vă securizeze tranzacția și de cea mai variată ofertă de imobiliare din Iași.