Oferte imbatabile la case și vile de la Fidelia Casa

fidelia-casa-iasi-case-si-vile-de-vanzare

Visați la o casă dar credeți că banii pe care îi aveți nu sunt suficienți pentru acest lucru? Fidelia Casa are oferte incredibile care concurează cu succes prețul apartamentelor din Iași. Vă oferim astăzi oferta de case a agenției Fidelia Casa pe zona Nicolina, Cug, Galata, Miroslava și Rediu – Breazu.

Best Buy în Iași

Chiar dacă pare greu de crezut, o casă nouă situată în Iași, zona Nicolina și care are 80 de metri pătrați utili, plus o curte amenajată de 100 de metri pătrați este la prețul de doar 57.000 euro. Casa a fost construită în 2015, este situată într-un cartier rezidențial modern, are living, bucătărie, hol si baie la parter plus două dormitoare, baie și balcon la etaj. Proprietatea dispune de toate utilitățile: electricitate, apă, canalizare, gaz, internet, cablu TV si telefonie iar cartierul are spații verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii și parcare privată atât pentru proprietari, cât și pentru oaspeții acestora. De asemenea, întreg complexul este împrejmuit iar accesul se face pe bază de cartelă de acces, lucru care să garantează o securitate sporită. Modalitățile de achiziție sunt variate, proprietatea putând fi cumpărată atât cu cash, cât și prin credit ipotecar sau Prima casă dar și în sistem buy-back, prin schimb cu un apartament pe care în aveți deja în proprietate.

Care sunt prețurile pe zona Nicolina, Galata, Miroslava și Rediu-Breazu

În portofoliul Fidelia Casa există peste 100 de oferte de case la vânzare situate în zona amintită. Consultanții Fidelia spun că zona Nicolina-Cug, Miroslava și Rediu sunt printre cele mai căutate zone din Iași deoarece nivelul de urbanizare al zonei este unul ridicat, toate proprietățile sunt situate în apropierea mijloacelor de transport în comun iar linistea este o caracteristică importantă a acestui areal rezidențial. Prețul caselor din zonă variază în funcție de calitatea construcției, suprafața construită, suprafața terenului, utilitățile oferite și amenajările interioare. De pildă, în zona Nicolina, cea mai bună ofertă este la 57.000 euro, prezentată pe larg mai sus, urmată de o casă de 110 mp utili situată într-un duplex și care costă 75.000 euro. Case single, cu mai mult teren depăsesc prețul de 100.000 euro. Case mai ieftine găsim în Miroslava unde vile single, cu teren de minim 500 mp și cu suprafețe cuprinse între 90 și 150 de metri pătrați utili se pot achiziționa la prețuri cuprinse între 50.000 și 80.000 euro. În zona Galata prețul porneste de la aproximativ 90.000 euro iar zona Rediu-Breazu oferă la vânzare case șși vile la prețuri cuprinse între 60.000 și 130.000 euro.

Agentul cu cele mai bune oferte pe Nicolina – CUG, Miroslava, Galata și Rediu

marius-tomacheMarius Tomache lucrează de patru ani în Fidelia Casa și se ocupă de vânzarea de case pe zona Nicolina, Cug, Galata, Miroslava și Rediu – Breazu. Are în ofertă peste 100 de case și vile la vânzare și îl caracterizează profesionalismul în relația cu toți clienții pe care îi are. Acest lucru l-a făcut să fie unul dintre cei mai apreciați și cei mai recomandați consilieri imobiliari de case din Iași. De altfel, profesionalismul este și motto-ul său personal, iar citatul său preferat este: ”Dacă crezi că este scump să angajezi un profesionist, stai să vezi ce se întâmplă cînd angajezi un amator”. Marius recomandă tutoror ieșenilor să aleagă o casă atunci când optează să facă o achiziție imobiliară. ”Mai devreme sau mai târziu, cu toții ajungem la casă. Este important să facem pasul mai devreme”, spune Marius Tomache de la Fidelia Casa.