Teambuilding FideliaCasa la “Colț de Rai”

fidelia-casa-iasi-colt-de-rai_01Un “Colț de rai” și 50 de specialiști FideliaCasa, condimentați cu multă voie bună și coordonați de un manager iscusit, sunt ingredientele principale pentru un final de săptămână perfect.

Locația este una de excepție, fiind ruptă de aglomerație și zgomotul urban, într-un cadru intim. Farmecul aparte, caracteristic acestui complex de agrement, este dublat de prezența unei gazde primitoare, de bucatele specifice sezonului gătite de bucătari dibaci și servite de ospătari a căror apariție este una rustică.
Programul team-building-ului a fost atent planificat, astfel încât a îmbinat la perfecție momente pline de energie cu cele de relaxare totală. Împreună am organizat concurs de volei, fotbal și tenis de masă și ne-am destins cu ajutorul hamacului, leagănelor din lemn masiv și a muzicii live, oferite de gazda noastră.
Dincolo de toate acestea, am avut parte de o mare surpriză. Am avut la dispoziție armăsari ca rupți din poveste, pentru ca momentele de echitație să întregească magia “Colțului de rai”.
Vă garantez că aceasta este cea mai reușită rețetă pentru a menține unită o echipă puternică, a cărei membri împărtășesc, dincolo de succesul imobiliar, momente feerice într-o atmosferă echilibrată de familie.
Autor:
Gabriela Favu