Piața apartamentelor noi își continuă ascensiunea

fidelia-casa-iasi-Piata-apartamentelor-noi-isi-continua-ascensiuneaÎncurajați de evoluția pozitivă a vânzărilor susținute în principal de creditul guvernamental Prima Casă, investitorii imobiliari continuă să dezvolte noi ansambluri de apartamente și locuințe noi. Dacă în primul semestru al acestui an numărul de autorizații de construire emise la nivel național a fost cu peste trei procente mai mare decât cel din aceeași perioadă a anului trecut, luna iunie 2015 a venit cu o creștere și mai mare. Astfel, în iunie s-au eliberat peste 4100 de autorizații de construire, cu 12,6% mai multe decât în luna mai 2015 și cu aproape 8% mai multe decât în iunie 2014.

Explozie de clădiri rezidențiale

După cum arată statisticile, peste 60% din numărul total de autorizații de contruire privesc construcții rezidențiale situate în mediul rural. Practic aceasta se traduce prin mai multe case construite de către dezvoltatori în proximitatea marilor orașe. De pildă, deși figurează în mediul rural, casele construite în localități precum Valea Lupului, Miroslava, Horpaz, Valea Adâncă, Breazu, Lunca Cetățuii sau Bârnova se adresează în mare măsură tot populației urbane. La toate acestea, se adaugă alte zeci de autorizații de construire de locuințe rezidențiale colective (blocuri), numărul apartamentelor noi existente la vânzare în Iași apropiindu-se în prezent de cota de o mie de unități.

Toate apartamentele noi din Iași într-un singur loc

Cea mai mare agenție din Iași, Fidelia Casa, acordă o atenție deosebită proiectelor rezidențiale noi, creând un departament special în acest sens care să răspundă nevoilor clienților care vor să-și cumpere o casă nou construită. Astfel, Fidelia Casa a creat și un portal de Internet, www.fidelia-rezidential.ro , care adună într-un singur loc toate proiectele rezidențiale noi din Iași. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune oferte pentru dumneavoastră, nu mai este necesar să căutați ofertele a zeci de dezvoltatori. Consultanții Fidelia Casa să stau la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru ca dumneavoastră să nu pierdeți timpul și să luați decizia corectă. Iar dacă apelați la Fidelia Casa pentru a cumpăra un apartament nou trebuie să știți că beneficiați de o mulțime de alte avantaje în mod total gratuit: discounturi generoase la achiziția de mobilier, de materiale de bricolaj și de construcții, servicii profesionale de mutări și multe altele. După cum spuneam, întreg pachetul de avantaje este gratuit deoarece, în cazul apartamentelor noi, comisionul de agenție este zero.