România, pe primul loc în UE la scumpirea imobiliarelor

fidelia-casa-iasi-Romania pe primul loc în UE la scumpirea imobiliarelorDezghețarea pieței imobiliare și facilitățile privind creditarea au încurajat proprietarii să mărească prețurile caselor și apartamentelor scoase la vânzare. Hotnews.ro arată că, din analiza datelor furnizate de către Eurostat, în primul semestru al lui 2015, România este pe primul loc în Uniunea Europeană la majorarea prețurilor din sectorul imobiliar, creșterea din primul semestru al acestui an fiind cu 4,1% mai mare decât perioada similară a anului 2014.

De ce cresc prețurile

Analiza hotnews.ro arată că majorarea prețurilor imobiliarelor din acest an nu reprezintă neapărat o tendință, ci ar putea reflecta doar o creștere sezonieră. Specialiștii contactați de hotnews.ro susțin că anotimpurile propice tranzacțiilor imobiliare sunt primăvara și toamna, în timp ce vara și iarna se tranzacționează mai puțin. De asemenea, susțin analiștii economici, în viitor, prețul proprietăților ar putea fi influențate de criza din Grecia dacă aceasta va avea implicații majore asupra economiei românești deoarece piața imobiliară este extrem de dependentă de climatul economic general.

Cele mai bune prețuri din Iași la Fidelia Casa

Dacă datele Eurostat arată o creștere a prețurilor la nivel național, ofertele imobiliare ale agenției Fidelia Casa rămân în continuare cele mai bune din Iași. La Fidelia Casa găsiți aproape 3.000 de case și apartamente de vânzare la prețuri pentru orice buzunar. Oferta este actualizată zilnic, iar zeci de agenți profesioniști vă stau la dispoziție și vă reprezintă în negocieri pentru ca dumneavoastră să obțineți cel mai bun preț. De asemenea, dacă doriți să cumpărați un apartament nou în Iași, trebuie să știți că la Fidelia Casa veți găsi toate ansamblurile rezidențiale adunate într-un singur loc și un departament specializat în acest sens. Mai mult, deși veți beneficia de întreg suportul celei mai mari companii imobiliare din Iași, pentru apartamentele noi comisionul de agenție este zero.