Oferta momentului în imobiliare: vile la preț de apartament

fidelia-casa-iasi-vile-la-pret-de-apartamentCasele cu etaj și teren aferent la prețuri care uneori sunt mai mici decât al apartamentelor din Iași par a fi oferta momentului în imobiliare. Vile cu trei sau chiar patru camere, teren și curte amenajată se vând cu prețuri care pornesc de la mai puțin de 30.000 euro. În oferta companiei imobiliare Fidelia Casa, cea mai mare agenție imobiliară din Iași, găsim oferte incredibile care sunt accesibile multor ieșeni.

Cele mai ieftine vile de la Fidelia

Agenția Fidelia Casa pune la vânzare case și vile la prețuri incredibile. De pildă, o vilă construită în zona Lețcani care este la gri și amplasată pe un teren de 500 mp se vinde cu doar 22.000 euro. Casa are 160 metri pătrați utili, este contruită din beton și BCA și are living, bucătărie, cinci dormitoare și două băi. De asemenea, în centrul satului Popricani, la doar 12 kilometri de Copou, găsim o vilă cu parter și mansardă, cu o suprafață de 170 metri pătrați utili și cu 600 metri de teren la un preț de 26.500 euro, ușor negociabil. De altfel, la prețuri care gravitează în jurul sumei de 30.000 euro, Fidelia Casa pune la dispoziție zeci de case și vile situate la maxim 15 kilometri de Iași în localități precum Tomești, Aroneanu, Dorobanți, Ciurea sau Miroslava. Prețul crește pentru casele situate în intravilanul municipiului Iași și pentru casele noi situate în apropierea mijloacelor de transport sau în cartiere rezidențiale bine sistematizate.

Schimbă apartamentul cu o casă cu oferta exclusivă de la Fidelia Casa

Pentru ieșenii care vor să se mute de la bloc la casă, Fidelia Casa vine cu o ofertă imbatabilă. Consultanții agenției vă vor ajuta să vă vindeți apartamentul vechi și să vă cumpărați în același timp o casă bună situată într-o localitate limitrofă Iașului. Comisionul de agenție se plătește pentru o singură tranzacție, iar consultanții imobiliari ai celei mai mari agenții imobiliare din Iași vă garantează că, în urma unei asemenea tranzacții, veți rămâne și cu bani pe care să-i folosiți fie pentru modernizare și mobilarea noii case, fie pentru achiziția unei mașini, fie pur și simplu pentru un depozit de economii.