Ești student și vrei cazare în Iași? Acum e momentul să închiriați un apartament!

fidelia-casa-iasi-Acum-e-momentul-să-închiriați-un-apartament-daca-esti-student-in-IasiMii de studenți vor sosi în Iași în luna septembrie pentru a-și găsi un loc de cazare. Cum capacitatea căminelor studențești este redusă, mulți dintre aceștia vor fi nevoiți să-și găsească locuri alternative de cazare, iar soluția cea mai la îndemână este închirierea unei garsoniere sau a unui apartament cu două camere. Susținută de studenți, cererea pe segmentul chiriilor începe, astfel, să crească încă din luna august, urmând să atingă punctul maxim în luna septembrie. Evident și cuantumul chiriilor se mărește odată cu creșterea cererii. Cu alte cuvinte, dacă sunteți student în Iași și doriți să vă închiriați un apartament sau o garsonieră, cel mai avantajos ar fi să o faceți încă din luna august când prețurile sunt mai scăzute și oferta este încă bogată.

Care este prețul chiriilor în Iași

În capitala Moldovei, o garsonieră poate fi închiriată, în medie, cu 200 de euro pe lună, la fel ca în vara anului trecut. Prețul mediu solicitat pentru un apartament cu două camere se ridică acum la 240 de euro pe lună, față de 255 de euro pe lună în iulie 2014, după cum arată o analiză realizată de portalul de real-estate imobiliare.ro. Pretențiile proprietarilor pentru o locuință cu trei camere au rămas și ele constante, la 300 de euro pe lună. Împărțind o cameră în doi, costurile vor fi cuprinse între 50 și 100 de euro de persoană pe lună.

Cele mai avantajoase oferte de închiriere le găsiți la Fidelia Casa

Găsirea unei gasoniere sau a unui apartament de închiriat poate fi mai grea decât pare. Multe dintre anunțurile proprietarilor fie nu mai sunt de actualitate, fie nu corespund realității. De aceea, pentru a închiria un spațiu locativ, o persoană care acționează pe cont propriu poate pierde multe zile vizionând proprietăți care nu corespund cerințelor. Totul poate fi mult mai ușor apelând cu încredere încă de la început la Fidelia Casa, cea mai mare companie imobiliară din Iași. În oferta de închirieri a agenției Fidelia Casa găsiți acum peste 150 de oferte de garsoniere și apartamente la prețuri dintre cele mai bune. Astfel, prețul unei garsoniere începe de la 160 de euro pe lună, în timp ce un apartament cu două camere poate fi închiriat la prețuri care încep de la mai puțin de 200 euro lunar. Pe lângă ofertele imbatabile, apelând la Fidelia veți câștiga timp prețios deoarece consultanții agenției vă vor conduce doar la proprietățile care corespund cerințelor dumneavoastră.