Fidelia Casa – 13 ani de excelență în imobiliare

Sărbătoare mare pentru cea mai mare companie imobiliară din Iași. Pe 1 august 2015, Fidelia Casa a sărbătorit 13 ani de existență. În toți acești ani, prin Fidelia au făcut un pas important în viață mii de ieșeni care și-au cumpărat casa mult visată. Dacă pentru cei mai mulți dintre oameni cifra 13 produce o rumoare și frica de a nu avea ghinion, același 13 a însemnat pentru Fidelia consolidarea faptului că este cea mai mare agenție imobiliară cu capital autohton din România. La 13 ani de existență, compania Fidelia Casa are cea mai mare și cea mai competentă echipă de vânzări în domeniul imobiliar. Peste 50 de agenți și alte zeci de persoane care se ocupă de consultanță juridică, consultanță în privința alegerii celui mai bun credit imobiliar stau la dispoziția ieșenilor în cele cinci sedii ale Fidelia Casa din Iași. Cei 72 de angajați ai companiei Fidelia Casa dau tot ce-i mai bun pentru a vă găsi apartamentul sau casa dorită sau pentru a căuta clienți pentru proprietatea pe care o aveți de vânzare.

Fidelia în haine de sărbătoare

Zeci de mașini inscripționate Fidelia Casa, purtând stegulețe de sărbătoare, au defilat sâmbătă, 1 august, pe străzile Iașului pentru a mulțumi ieșenilor care au fost în toți acești ani cei mai importanți parteneri ai companiei. Sărbătoarea a continuat cu sfințirea sediilor companiei, iar apoi membrii echipei au arătat că se pricep nu doar să fie profesioniștii imobiliarelor, dar și să fie sufletul petrecerilor. Într-un cadru pitoresc, la 20 de kilometri de Iași, la piscina AquaParty din comuna Victoria atmosfera s-a încins până la orele dimineții. Au fost prezenți toți angajații Fidelia, dezvoltatori imobiliari din Iași și parteneri apropiați ai companiei ieșene.

O relație de dragoste de 13 ani și planuri mari pentru viitor

Valorile companiei, regulile stricte de profesionalism și corectitudine impuse angajaților și respectul pentru clienți au constituit principalele calități care au crescut și impus Fidelia Casa drept lider incontestabil al pieței imobiliare din Iași. ”Aceste principii nu sunt negociabile în cadrul companiei Fidelia Casa!”, susține Cristian Diaconu, managerul Fidelia Casa. De altfel, și în discursul ținut în fața celor prezenți la petrecere Fidelia, Cristian Diaconu a ținut să precizeze că cea mai importantă persoană din cadrul companiei pe care o conduce este clientul: ”Câți dintre noi se pot lăuda cu o relație neîntreruptă de 13 ani? Câte persoane au prieteni de 13 ani? E greu să păstrezi o relație pe o durată atât de lungă, iar Fidelia Casa a reușit o dublă performanță: să formăm o echipă formidabilă în toți acești ani și să păstrăm o relație plină de respect, profesionalism și dragoste față de clienții noștri care ne-au ajutat să ajungem ceea ce suntem astăzi”.

Viitorul sună bine pentru cea mai mare companie imobiliară din Iași și una dintre cele mai importante din România. Fidelia Casa intenționează să depășească granițele județului și analizează oportunitatea de a se extinde la nivel național.