Fidelia Casa te vrea în cea mai puternică echipă de imobiliare!

fidelia-casa-iasi-te-vrea-în-cea-mai-puternică-echipă-de-imobiliare

Ești o persoană energică, îți plac provocările, vrei să câștigi pe măsura muncii tale, vrei să fii apreciat și în același timp independent, vrei să faci parte dintr-o echipă puternică, motivată și competitivă? Atunci ești persoana potrivită pentru noi! Fidelia Casa, cea mai mare companie imobiliară din Iași și una dintre cele mai puternice din România își mărește echipa.

De ce Fidelia Casa

Un management profesionist, centrat pe nevoile clienților, a făcut din Fidelia Casa cea mai puternică companie de imobiliare cu capital privat din România. În prezent, la Fidelia lucrează aproape 70 de persoane, dintre care peste 50 de consultanți imobiliari arondați celor cinci birouri deschise pe Bulevardul Ștefan cel Mare, Păcurari, Alexandru cel Bun, Podu Roș și Tătărași. Stabilitatea companiei, posibilitatea de dezvoltare personală în cadrul acesteia dar și câștigurile pe măsura rezultatelor obținute au făcut ca echipa Fidelia să fie una dintre cele mai stabile din Iași. Pe o piață a muncii din ce în ce mai dinamică și mai instabilă, la Fidelia Casa există agenți care lucrează cu succes de peste 12 ani.

Câștiguri nelimitate și alte beneficii

Chiar dacă există în percepția comună o reticență față de profesia de agent imobiliar, aceasta vine de cele mai multe ori din necunoaștere. Domeniul imobiliar a fost întotdeauna una dintre cele mai profitabile activități. Un agent determinat poate câștiga lunar venituri consistente, limitele salariale fiind direct proporționale cu munca depusă. Mai mult, Fidelia Casa investește constant sume impresionante în pregătirea profesională și dezvoltarea personală a propriei echipe, agenții participând periodic la cursuri de vânzări cu cei mai buni traineri din România. De altfel, Fidelia Casa a fost pepiniera pentru cei mai buni agenți imobiliari din Iași și pentru oameni de vânzări care lucrează în prezent în alte domenii.

De asemenea, compania ieșeană vă pune la dispoziție întreaga infrastuctură de care dispune: mașini, telefoane de serviciu, birouri modern amenajate și o echipă de marketing și suport IT care vă stă alături pentru a vă îmbunătăți în permanență abilitățile personale. Mai mult, ca agenți în cadrul Fidelia Casa veți avea aliat în permanență puternicul departament juridic al companiei și departamentul consiliere credite, special creat să ajute clienții care vor să cumpere o proprietate apelând la un credit imobiliar.

 Da! Vorbim chiar despre tine!

Nu contează că te consideri prea tânăr și lipsit de experiență sau ești deja trecut de prima tinerețe. Noi apreciem atât entuziasmul tinereții, cât și experiența debândită odată cu vârsta. Contează doar să vrei mai mult iar noi îți oferim exact ceea ce ai nevoie: un mediu în care să poți face performanță și bani!

Mai multe detalii puteți obține la adresa de mail resurse.umane@fideliacasa.ro sau la numărul de telefon 0754.385.385.