Cazare în Iași? Motive să închiriați încă din luna august!

fidelia-casa-iasi-Motive-să-închiriați-încă-din-luna-augustCăutările de garsoniere și apartamente de închiriat în Iași au început deja, febra închirierilor fiind susținută de studenții care urmează din toamnă să înceapă anul universitar. Portalul de real estate imobiliare.ro susține că, în septembrie, cererea de închirieri crește cu peste 30 de procente, motiv pentru care unii proprietari ridică și prețurile. Tocmai de aceea, dacă doriți să găsiți locuința perfectă de închiriat pentru perioada studiilor, este recomandat să începeți căutarea înainte de venirea toamnei.

Avantajele de a închiria încă din august

Primul avantaj major în a căuta o locuință încă din lunile de vară este diversitatea ofertelor. Majoritatea studenților caută garsoniere sau apartamente și, evident, cele mai bune oferte din punctul de vedere al raportului preț-calitate vor fi primele închiriate, la urmă rămânând ofertele mai puțin atractive. Un al doilea motiv este că veți avea timp pentru a căuta pe îndelete. A începe căutarea sub presiunea că trebuie să vă mutați în câteva zile înseamnă a accepta oferte mai puțin avantajoase.

În al treilea rând, înainte de momentul de apogeu când sunt asaltați de cereri de vizionare, proprietarii sunt mai dispuși la negociere și sunt mai flexibili, aspect care se traduce într-o eventuală chirie mai bună.

Care sunt prețurile de închiriere în Iași

Statistica imobiliare.ro arată că în capitala Moldovei există o treime dintre garsonierele scoase la închiriat la un preț sub 200 euro pe lună, în timp ce apartamentele cu două camere se închiriază cu maxim 300 euro. De asemenea, trei camere se găsesc la închiriere la prețuri sub 400 euro lunar.

Cele mai bune oferte de închiriere le găsiți la Fidelia Casa

Sute de oferte de închiriere sunt disponibile la cea mai mare companie imobiliară din Iași. De asemenea, pe lângă cea mai variată ofertă din Iași, Fidelia Casa vă pune la dispoziție și ofertele cele mai avantajoase din punct de vedere financiar. O garsonieră situată în Podu Roș poate fi închiriată cu 160 de euro pe lună, în timp ce una în Centru la un preț de doar 180 de euro. De asemenea, apartamentele cu două camere pot fi găsite la închiriere la prețuri care încep cu 180 euro lunar, iar unul cu trei camere începe de la o chirie de 200 euro.