Redefiniți luxul! Oferte exclusiviste în portofoliul FideliaCasa

fidelia-casa-iasi-Redefiniți-luxul-Oferte-exclusiviste-în-portofoliul-FideliaCasaCea mai mare companie imobiliară din Iași, FideliaCasa, este arhicunoscută ca fiind agenția cu cea mai bogată ofertă de proprietăți listate la vânzare, în portofoliul Fidelia existând peste 2000 de case și apartamente care își așteaptă clienții. Tot FideliaCasa este agenția cu cele mai înalte standarde de calitate în privința serviciilor imobiliare iar oferta companiei se distinge prin prețurile avantajoase oferite clienților. Cu toate acestea, FideliaCasa nu înseamnă doar servicii impecabile și prețuri mici, ci se distinge și printr-o ofertă exclusivistă, pusă la dispoziția celor mai pretențioși clienți. Proprietățile de lux vândute prin FideliaCasa lasă fără cuvinte și redefinește standardele, fie că vorbim despre apartamente cu finisaje de excepție sau de case elegante și pline de rafinament.

Redefinim conceptul de lux

Dacă sunteți în căutarea unui imobil de lux și dacă banii nu reprezintă o problemă pentru dumneavoastră, proprietățile exclusiviste aflate în portofoliul FideliaCasa vă vor satisface cu siguranță așteptările. Asta pentru că la FideliaCasa știm să apreciem corect ce înseamnă lux și care este diferența față de imobilele cu finisaje de nivel superior. Luxul în imobiliare nu înseamnă doar parchet, gresie și faianță scumpă, ci și un stil de viață exclusivist oferit clienților premium. Suprafețe generoase, locații premium, panorama de invidiat din incinta casei dumneavoastră, vecini de calitate, proprietăți cu toate utilitățile, mobilate și utilate complet – asta înțelegem noi la Fidelia Casa prin lux. Iar ofertele exclusiviste din portofoliul FideliaCasa satisfac toate aceste cerințe.

Apartamente și case premium la FideliaCasa

Dacă doriți să aveți tot confortul unui imobil de lux, dar în același timp să beneficiați de avantajele vieții la bloc, atunci puteți alege unul dintre apartamentele de lux oferite de cea mai mare companie imobiliară din Iași. De pildă, un apartament de 276mp într-un complex rezidențial nou din Centru poate fi cumpărat cu 276.000 euro, iar un penthouse situat tot în Centru, la ultimul etaj al unui bloc cu patru niveluri și cu lift care ajunge direct în casă, cu terasă de 100 metri pătrați și mobilat complet în condiții de lux este scos la vânzare de proprietar la un preț de 230.000 euro. Dacă optați pentru o zonă liniștită și plină cu verdeață, puteți alege un apartament în Copou, cu o suprafață de 180 mp și terasă de 20 mp al cărui preț de vânzare este cu puțin peste 200.000 euro.

În mod evident însă, majoritatea persoanelor care vor o locuință premium doresc și o curte frumoas amenajată. Dacă faceți parte din această categorie, FideliaCasa are oferte de case exclusiviste unde luxul se combină cu bunul gust. Cea mai scumpă proprietate, de 740.000 euro este demnă de personaje de la Hollywood. Casa situată în Bucium are o suprafață utilă de 800 metri și este situată pe un teren de 2350 mp. Casa este complet mobilată și utilată și oferă multiple facilități de lux proprietarilor. Tot în Bucium găsim o altă proprietate exclusivistă de 420 mp utili, cu o suprafață de 2800 mp de teren, dotată cu mobilier modern, saună, jacuzzi și alte facilități impresionante, toate la prețul de 585.000 euro. Buciumul este zona care oferă și cea de-a treia cea mai scumpă casă aflată în portofoliul Fidelia. Este vorba despre o vilă cu un design deosebit, cu o suprafață de aproape 400 mp, piscină, saună, jacuzzi, încălzire în pardoseală, mobilată și utilată de lux. Evident, toate aceste case beneficiază de grădini superbe. Celelalte proprietăți de lux din oferta FideliaCasa se află fie în Bucium, în Copou, în centrul Civic sau zona Popas Păcurari.