Topul băncilor alese de clienții care vor credite imobiliare

fidelia-casa-iasi-Topul-băncilor-alese-de-clienții-care-vor-credite-imobiliareAtunci când doriți să vă cumpărați un apartament sau o casă, opțiunile de plată sunt limitate. Dacă nu aveți banii pentru a face plata integral, creditul imobiliar este printre puținele opțiuni care vă stau la dispoziție. Însă chiar dacă v-ați hotărât să faceți un credit, rămâne întrebarea care este banca pe care să o alegeți și care este cea mai avantajoasă ofertă financiară. Portalul dezvoltatorimobiliar.ro a realizat un studiu de piață pentru a vedea care sunt băncile aflate în preferințele clienților de imobiliare.

BCR, BT și BRD conduc topul

Conform studiului amintit, BCR este prima opţiune pentru românii care vor să contracteze credite pentru locuinţe, fiind aleasă de 24% dintre potențialii clienți. Următoarele bănci alese pentru credite imobiliare sunt Banca Transilvania care are o cotă de 16%, BRD – 14%, Bancpost – 14% şi ING Bank – 12%. Raiffeissen Bank a fost alegerea a 8% dintre participanţii la studiul realizat de portalul de imobiliare în septembrie 2015. Creditele Prima Casă şi creditele ipotecare în lei sau euro sunt cele mai numeroase opţiuni ale românilor. De asemenea, o mare parte din aceştia aleg să plătească pentru locuinţe şi cu cash, în timp ce interesul pentru sistemele rent to buy sau rate la dezvoltator este în scădere accentuată.

Consultanță de credite gratuită la FideliaCasa

Doriți să vă cumpărați o casă sau un apartament în Iași? Veniți la FideliaCasa și, pe lângă cea mai bogată ofertă de proprietăți listate la vânzare, Departamentul de consultanță credite din cadrul companiei vă va ajuta să găsiți cel mai avantajos credit pentru dumneavoastră. Mai mult, consultanții FideliaCasa vor pune umărul să vă ajute cu întocmirea dosarului de creditare, operațiune care de cele mai multe ori presupune zile întregi pierdute la bancă sau pentru obținerea documentelor necesare în vederea contractării creditului.