Fidelia Casa – Un pas înainte în 2016!

Întotdeauna așteptăm sfârșitul de an cu emoție și entuziasm deoarece știm că e unul din puținele momente când reușim să fim cu toții împreună, să facem bilanțul anului ce tocmai a trecut și să creionăm îndrăzneț planuri și obiecive pentru un an nou ce stă să ne bată la ușă.
Am reușit să ne creăm un trend în a ne surprinde mereu, unii pe alții iar anul acesta ne-am surprins prin legătura strânsă, prin spiritul de echipă și prin încrederea pe care o oferim și o primim din partea celorlalți. E un sentiment rar aș spune, mai ales în contextul unei companii în plină dezvoltare cu oameni atât de diferiți. E un sentiment ce ține de puritatea și inocența ființei umane și mă bucur că, împreună, am reușit să conștientizăm că suntem înzestrați cu astfel de sentimente.

Nu e puțin lucru să simți că aparții unui grup, că te poți baza pe ceilalți, că motivația tuturor gravitează în jurul calității și că lucrurile cele mai bune sunt rezultatul unei munci de echipă. Noi suntem mândri că am reușit să ajungem în această etapă, cu atât mai mult cu cât drumul a fost greu, anevoios, presărat cu fel și fel de provocări.