În sfârșit vești bune despre programul Prima Casă

fidelia-casa-iasi-În-sfârșit-vești-bune-despre-programul-Prima-CasăDupă ce luni în șir s-a zvonit că programul guvernamental Prima Casă va lua sfârșit, noul Guvern a venit cu vești bune pe final de an pentru tinerii care vor să-și cumpere o locuință prin credit garantat de stat. Pe lângă faptul că programul va continua și pe parcursul anului 2016, Executivul a suplimentat cu 200 milioane de lei și plafonul de garantare pentru acest an, ceea ce înseamnă că persoanele cu dosare aflate în așteptare pot spera că vor primi finanțarea.

Noutăți pentru Prima Casă 2016

Una caldă, una rece în privința programului pe anul 2016. Deși a decis să continue programul, Guvernul a scăzut plafonul de garantare la maxim 1,5 miliarde de lei, aproape la jumătate față de 2015. Cu toate acestea, vestea bună pentru cei care se vor grăbi și vor prinde finanțare este că dobânzile vor fi mai reduse decât în acest an. Astfel, rata dobânzii va fi ROBOR plus o marjă de doar două procente, mai mică decât cea de 2,5 cât este în prezent.

Vrei să cumperi o locuință cu credit? Apelează cu încredere la FideliaCasa

Sunteți în căutarea unui apartament sau a unei case în Iași? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră veniți la FideliaCasa. Cea mai mare agenție imobiliară din Iași vă pune la dispoziție peste 2200 de oferte din care puteți alege locuința perfectă. De asemenea, dacă doriți să faceți un credit Prima Casă sau un împrumut imobiliar clasic, tot la FideliaCasa primiți ajutor. Departamentul Creditare vă va consilia pentru a alege cel mai avantajos tip de credit și, de asemenea, va întocmi dosarul de creditare, demers care vă va scuti de mult timp pierdut.