FideliaCasa cel mai puternic brand imobiliar din Iasi

Un brand puternic se construiește în timp, cu multă muncă, dedicare și perserverență din partea persoanelor care sunt în spatele său. În cadrul companiei noastre unul din principalele elemente care stă la baza construcției acestui brand, este echipa, care de 16 ani contribuie, constant, la consolidarea sa.

La finalul săptămânii trecute, în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliareechipa FideliaCasa a primit pentru al doilea an consecutiv premiul pentru Cel mai puternic brand din Iași, confirmându-ne încă o dată cât de importantă este ca în spatele unui brand să fie o echipă de profesioniști.

Punem în continuare accent pe calitatea și profesionalismul serviciilor oferite, având în spate cei 16 ani de imobiliare în Iași și adaptându-ne constant la cerințele pieței, pentru ca atunci când dumneavoastră alegeți să faceți „un pas în viață” alături de noi, pentru a achiziționa o locuință, să aveți parte de o experiență plăcută și sigură.

Dorim să mulțumim tuturor clienților și partenerilor pentru încrederea acordată în toți acești ani, fapt care ne determină să continuăm să oferim servicii imobiliare de calitate.

Felicitări echipei FideliaCasa!