Alege cartierul potrivit pentru tine – Alexandru cel Bun

Continuăm seria articolelor „ Alege cartierul potrivit pentru tine!”, discutând astăzi despre cartierul Alexandru cel Bun.

În ultima perioadă cartierul Alexandru cel Bun a cunoscut o creștere importantă în rândul preferințelor ieșenilor de a achiziționa o locuință în această zonă. Peste 90% din unităților locative din acest cartier sunt fără risc seismic, fapt ce permite achiziționarea unui apartament accesând fie un credit Prima Casă, fie un credit ipotecar.

Deoarece întâlnim o gamă variată de apartamente, având diverse compartimentări, imobilele din această zonă acoperă nevoile unei game largi de potențiali cumpărători. Astfel persoanele care dispun de un buget mai mic pot opta pentru un apartament semidecomandat, sau nedecomandat situat în plan secundar, iar cei care doresc suprafețe generoase, pot alege un model de apartament decomandat situat chiar la bulevardul principal.

Infrastructura acestui cartier s-a dezvoltat în ultima perioadă, mijloacele de transport care tranzitează această zonă conectând cartierul Alexandru cel Bun de restul orașului, iar pasajul Octav Băncilă asigură o legătură rapidă cu zonele Păcurari și Copou.

Grădinițele, școlile și liceul Miron Costin pe care le regăsim în acest cartier reprezintă un avantaj pentru familiile care doresc o locuință cu o accesibilitate sporită către aceste instituții, economisind astfel timp prețios.

Varietatea de unități de interes general precum bănci, farmacii, magazine și supermarketuri reprezintă un alt atuu pentru cei care aleg să locuiască în această zonă. Cei mici se pot juca în parcurile din interiorul cartierului, iar dacă doriți un loc de promenadă mai mare, puteți opta pentru Parcul Voievozilor.

Colegii din sediul FideliaCasa Alexandru vă așteaptă la biroul nostru situat pe Bd-ul Alexandru cel Bun, nr.37 pentru a vă prezenta cea mai bogată ofertă imobiliară din această zonă și pentru a vă consilia în alegerea locuinței potrivite pentru dumnevoastră. În cazul în care doriți să vindeți o proprietate în această zonă, vă oferim evaluare gratuită conform pieței imobiliare actuale.