Alege cartierul potrivit pentru tine – Tătărași

După ce am făcut o scurtă prezentare a cartierelor Canta și Alexandru cel Bun, continuăm seria de articole „ Alege cartierul potrivit!” discutând astăzi despre cartierul Tătărași.

Situat în partea de est a orașului, cartierul Tătărași a cunoscut în ultima perioadă un interes crescut atât din partea cumpărătorilor, cât și al chiriașilor datorită poziției sale apropiate față de zonele Tudor Vladimirescu,  Tg. Cucu și Centru.

Zona este liniștită, înconjurată de spații verzi și parcuri de joacă pentru copii, cel mai mare din zonă fiind parcul Ciurchi, care a fost recent amenajat. Pentru amatorii de aer curat și iarbă verde, zona de agrement Ciric este situată la câteva minute distanță, oferind diverse forme de petrecere a timpului liber atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În cartierul Tătărași găsim toate tipurile de compartimentări, de la apartamente nedecomandate,  până la apartamente decomandate cu suprafețe generoase, zona fiind astfel accesibilă unei plaje largi de clienți, în funcție de bugetul disponibil.

Punctul central al cartierului, este zona Dispecer, unde se regăsesc majoritatea instituțiilor de interes general precum cabiente medicale, bănci, farmacii, o gamă variată de magazine și supermarketuri.

Din punct de vedere al instituțiilor de învățământ, cartierul Tătărași oferă posibilitatea dezvoltării de la o vârstă fragedă prin intermediul creșelor și al grădinițelor de stat și private, iar ciclurile de  învățământ primar și superior pot fi urmate la școli cu renume, precum Școala nr. 22 „B.P. Hașdeu” sau la Liceul „Al. I Cuza”.

Pentru a suplimenta cererea de locuințe în această zonă, s-au construit un număr considerabil de blocuri noi, satisfăcând asftel și cererea persoanelor care doresc apartamente într-un bloc după anul 2000.

Întreg cartierul beneficiază de o infrastructură foarte bună a mijloacelor de transport în comun, legând cartierul de toate celelalte zone ale orașului, astfel încât deplasările în oraș se pot face comod și în lipsa unei mașini personale.

Colegii de la FideliaCasa Tătărași vă așteaptă la sediul nostru situat pe Str. Dudescu nr.8, vis-a-vis de rondul Tramvaiului 11, pentru a vă prezenta oferta imobiliară din această zonă și a vă ajuta să alegeți locuința potrivită pentru dumnevoastră.

Stiri asemanatoare