Amenajați-vă locuința cu discounturi oferite de FideliaClubCard!

Dacă vara această plănuiți să vă renovați casa sau doriți o schimbare în locuința dumnevoastră, FideliaCasa vine în sprijinul dumnevoastră cu discounturi la zeci de parteneri FideliaClubCard.Female Hands Framing Custom Kitchen Design Drawing and Photo Combination.

Fie că vindeți sau cumpărați o proprietate prin intermediul companiei noastre imobiliare, la finalizarea tranzacției primiți gratuit un card de fidelitate, cu care beneficiați de reduceri la diverse magazine de bricolaj, mobilă sau de amenajări interioare.

Amenajați-vă locuința într-un mod unic, care reflectă personalitatea dumnevoastră, beneficiind de un discount de până la 25% la serviciile de amenajări interioare oferite de următorii noștri parteneri: SuperCeramica, Novambient, Visaria și Decora House. De asemenea pentru diverse decorațiuni interioare Sophia și Art Decor vă așteaptă cu un discount cuprins între 5% și 15%.

Dacă plănuiți ca vara aceasta să vă bucurați cât mai mult de soare și aer curat în curtea casei dumnevoastră, toate elementele necesare unei grădini de invidiat, precum arbuști, pomi fructiferi, mobilier de grădină și elemente decorative specifice, le puteți achiziționa cu discount de la Praktiker sau Mobexpert.

Abia ați cumpărat locuința mult visată și trebuie mobilată?

Economisiți sute de lei cu ajutorul cardului de fidelitate pentru mobilierul achiziționat de la magazinele partenerilor noștri: Mobexpert, Canapelux, Rom Confort, Euroevi sau Homeproduct. Datorită varietății partenerilor, suntem siguri că veți găsi mobilierul dorit, fie că vorbim de o linie clasică sau modernă.

Și pentru că vara este perioada concediilor, noi am încheiat un parteneriat și cu Travis Tourism, unde puteți beneficia de extra beneficii sau de un discount cuprins între 5 și 10% la serviciile turistice.

Pentru a vedea lista completă a partenerilor FideliaClubCard puteți accesa site-ul www.fideliaclubcard.ro