Aproximativ jumătate din fondurile pentru Prima Casă s-au epuizat!

Potrivit celor mai recente date publicate de către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM), în primele 5 luni ale anului 2018 au fost acordate aproximativ 9400 de garanții și promisiuni de garantare. Alte 700 de solicitări sunt în curs de aprobare, astfel că plafonul distribuit pentru Prima Casă la începutul anului, în valoare de 1,92 miliarde de lei, a fost utilizat în proporție de aproximativ 50%.prima_casa_fonturi

Numărul mare de persoane care au optat pentru un credit Prima Casă este datorat în principal de avansul mic (5%) pe care trebuie să îl achite. Pentru anumite persoane, precum cele care doresc o achiziție imobiliară mai rapidă sau cele care dispun de un avans mai mare, un alt tip de credit poate fi în avantajul lor.  Specialiștii de la FideliaCredit vă oferă consultanță financiară gratuită, pentru a fi siguri că alegeți varianta optimă de finanțare, întrucât băncile au început să scoată pe piață produse competitive față de creditul Prima Casă.

Cu jumătate de plafon epuizat, este momentul potrivit pentru a vă hotărî asupra deciziei de achiziție a unei locuințe prin credit Prima Casă, indiferent că vorbim de un apartament în bloc înainte de 2000, de o casă/vilă sau de un apartament în bloc nou. Echipa FideliaCasa v-a pregătit peste 1900 de oferte imobiliare din județul Iași.

Cea mai bogată ofertă imobiliară din Iași o găsiți pe site-ul www.fideliacasa.ro , iar consilierii imobiliari FideliaCasa vă așteaptă în cele 4 sedii pentru a vă ajuta să găsiți locuința mult visată.

Dacă doriți mai multe detalii despre obținerea unui credit pentru achiziționarea unei locuințe, nu ezitați să contactați specialiștii FideliaCredit prin acest formular.