De ce să vindeți o locuință prin intermediul unei companii imobiliare

agentie-imobiliara-iasiAtunci când vine vorba să vindeți o locuință, mai mult ca sigur vă întrebați dacă să apelați la serviciile unei agenții imobiliare sau să vă ocupați dumneavoastră de vânzare. Dacă îi întrebați pe cei apropiați, mai mult ca sigur părerile sunt împărțite în funcție de experiența avută.

Apelând la o echipă de specialiști în imobiliare, dumnevoastră economisiți timp și bani deoarece noi suntem alături de dumnevoastră pe durata întregii tranzacții. Dacă apelați la un consilier imobiliar cu experiență, eliminați riscul să supraevaluați sau să subevaluați locuința, deoarece aceesta este la curent cu tendințele pieței imobiliare.

De asemenea având o bază de date cu clienți, șansele să găsim într-un timp optim un cumpărător pentru locuința dumneavoastră sunt mult mai mari. Cunoscând atât nevoile clientului, cât și proprietatea dumneavoastră, consilierul imobiliar, califică potențialii cumpărători, venind la vizionare doar cu cei care pot prezenta un interes real.

Pentru ca oferta dumnevoastră sa fie cât mai atractivă, ne ocupăm personal de fotografierea imobilului și având acces la majoritatea canalelor de promovare, ne asigurăm că locuința dumneavoastră beneficiază de vizibilitate.

Dacă nu dispuneți de timp pentru a veni la vizionări sau pentru a răspunde tuturor solicitărilor din partea potențialilor clienți, puteți opta pentru reprezentarea exclusivă, unde noi ne ocupă de tot procesul de vânzare al imobilului, dumneavoastră prezentându-vă doar în momentul încheierii tranzacției.

Cu toți potențialii clienți încheiem un contract de intermediere, astfel că eventualele situații neplăcute sunt evitate. Totodată ne asigurăm și vă oferim sprijin ca toată documentația necesară vânzării să corespundă normelor în vigoare.

Pe lângă vânzarea imobilului, dumneavoastră mai aveți și alte activități, ceea ce uneori nu vă permite să răspundeți solicitărilor din partea potențialilor clienți. În cadrul companiei noastre, toate solicitările sunt preluate de departamentul CallCenter și transmise mai departe consilierilor.

Avem peste 16 ani de experiență în domeniul imobiliar, iar datorită multitudinii de situații pe care le-am întâlnit, ne-am îmbunătățit constant serviciile imobiliare, pentru ca atât dumneavoastră, ca și proprietar, cât și cumpărătorul să beneficiați de o experiență plăcută.

Dacă doriți să vindeți sau să închiriați o proprietate, puteți apela la serviciile noastre accesând site-ul www.fideliacasa.ro sau ne puteți găsi în unul din cele 4 sedii ale noastre.