De Crăciun dăruim bucurie!

Spiritul sărbătorilor de iarnă înseamnă recunoștință pentru fiecare zi, înseamnă puterea  de a dărui și de a face bine și mai ales, înseamnă Acasă, mai puțin însă pentru copiii Centrului de Primire în Regim de Urgență, cărora le lipsește mângâierea de ”acasă”.

Pentru aceste povești uluitoare de viață, căldura unui cămin are o semnificație mult mai profundă decât ne-am putut noi imagina vreodată. O ciocolată, o portocală, o carte cu povești sau o jucărie au constituit motivele bucuriei lor când i-am vizitat de Sf. Nicolae și le-am oferit câte un pachețel personalizat.

Vulnerabilitatea și tristețea din ochii lor nu ne-a lăsat indiferenți și i-am vizitat din nou la inițiativa colegului nostru desemnat Managerul Anului 2018, care a donat o parte semnificativă din premiu. De această dată am ales să le redecorăm căminul acestor copii și am schimbat câteva uși de interior pentru a aduce un echilibru și o armonie care ar trebui să existe într-o casă.

Pentru că bunătatea este o stare de spirit,  de sărbători am încercat să fim o familie, să fim mai buni, mai atenți la ceilalți, mai toleranți, mai receptivi și mai îngăduitori.

Suntem fericiți că am reușit să aducem unor suflete zâmbete și speranța că mâine poate fi mai bine.

Vă dorim un Crăciun Fericit oriunde v-ați afla! Să simțiți bucuria acestor momente și să nu uitați că cel mai valoros și frumos dar este să ne arătăm aprecierea, recunoștința și dragostea față de cei din jur.

Gift giving