Scanarea 3D a locuintei + TUR Virtual!


Când tehnologia, inovația, profesionalismul și performanța merg mână în mână se întâmplă lucruri minunate. Angajați fiind mereu să vă oferim servicii imobiliare complete, de această dată am ales să optăm pentru metoda scanării 3D a unei construcții, metodă care reprezintă o adevărată revoluție în lumea imobiliarelor.
Prin procesul de scanare al unei vile din Popas Pacurari am obținut un tur virtual al casei, ceea ce ne ajută să avem o imagine bine conturată a realitații.O asemenea perspectivă impresionantă expune caracteristicile unei proprietăți mult mai eficient, corect și complet de la fațadă, pereți pană la pardoseală.Scan 3d-2

Fiecare scanare presupune câte un punct determinat în care vizitatorul are libertatea de explorare a spațiului 3D, de a trece intr-un punct în altul pas cu pas, fără a pierde din claritatea redării vizuale. Dincolo de impresia de profesionalism și reprezentare futuristică, clientul are șansa să efectueze un research înainte să contacteze un posibil agent, economisind timp și evitând deplasări inutile. Având la îndemână date precise și în conformitate cu realitatea, un client poate să își facă o imagine veridică și să aleagă acele proprietăți care cu adevărat îi prezintă interes.Mai mult decât atât, un potențial cumpărător, explorând proprietatea de jur împrejur și analizând în detaliu imobilul are posibilitatea să își mobileze virtual viitoarea sa casă. Scanarea 3D pune accentul pe evidențierea celor mai mici detalii, detalii pe care o fotografie standard nu ar avea cum să le surprindă. Claritatea prezentării și imaginea 3D îți crează senzația că ai vizitat efectiv acel loc, oferindu-ți sentimentul de apartenență de acasă.

Industria imobiliară este într-o continuă evoluție și noi încercăm să fim în pas cu noile tendințe, iar scanarea 3D este un pas important în stabilirea unei relații de încredere cu clienții noștri. Suntem la început de drum cu acest proiect, dar în viitor ne propunem să avansăm, să evoluăm și să adaptăm noua metodă de promovare pentru a avea în continuare cea mai bogată ofertă imobiliară din Iași.

Accesează link-ul -» https://test.scanm.net/webviewer/efd65278-f70f-11e8-9bff-2c56dcd6524b (CLICK) și cu siguranță vei rămâne impresionat de impactul vizual ce îl poate oferi noua tehnologie.