Inspirație și idei pentru o casă cu stil…

Acasă este locul unde omul mereu se va întoarce pentru a-și găsi echilibrul interior și liniștea sufletească de care are atâta nevoie. Acasă este locul unde iubim să ne ascundem de agitația cotidiană, să ne pierdem printre cărțile propriei biblioteci, să lenevim în confortul canapelei din living, să ne bucurăm de aroma de cafea în grădină și lista poate continua….
Casa trebuie să respire a primăvară, a prospețime și a viață adevărată indiferent de perioadă.
Pentru o astfel de atmosferă avem la îndemână o varietate de posibilități și alegeri inedite care vor scoate din anonimat orice încăpere:

1

 

1. Un detaliu spectaculos poate fi tabloul cu licheni. Nu ocupă nici mult spațiu, îl poți pune oriunde: living, birou, baie, hol, bucătărie, nu necesită o grijă aparte și astfel, creezi un colț de natură cu totul și cu totul special.

Recomandăm Negura – https://www.facebook.com/negurart/

2. Design-ul minimalist, cu linii simple a mobilierului din Colecția Cube Alb de la Mobila Regal creează un spațiu care să inspire încredere, echilibru, forță și pace interioară.

https://www.mobilaregal.ro/produs/sufragerie-cube-alb/

2

3

 

 

3. Un portret care să emane a primăvară prin toți porii reprezintă un alt detaliu potrivit perioadei în care ne aflăm. Recomandăm Art Georgies, o echipă de artiști, care prin inovație și profesionalism, creează opere de o valoare incontestabilă ce susțin cu desăvârșire cel mai puternic brand românesc din sectorul artei în mozaic și vitraliu. http://www.artgeorgies.ro/

4

 

4. O măsuță cu blat din sticlă fuzională poate completa perfect ambianța naturală de pe balcon sau terasă. Recomandăm MOLDOGLASS, pentru care utilizarea sticlei a devenit o adevărată cultură. https://moldoglass.ro/

5

 

 

 

 

5. Un design interior nu înseamnă doar mobilier, tablouri, ci mai degrabă lumină. O veioză în formă de bol de sticlă de la ART LUCE este un artificiu perfect pentru a rupe monotonia cromatică și pentru a crea un decor autentic în care bunul-gust se îmbină cu starea de utilitate și confort. http://www.artluce.ro/detalii_produs/468

6

 

6. Un covor potrivit poate sa revigoreze și să ofere un plus de versatilitate spațiului, adăugând un touch aparte oricărei amenajări interioare. Recomandăm SOMPRODUCT și covorul PP Huntes Grey, Wilton ce se remarcă prin tehnologia inovativă de fabricare, rezultând suprafețe pufoase și placute la atingere.

https://www.somproduct.ro/covor-din-pp-huntes-grey-wilton.html

Fără doar și poate amenajările interioare sunt o reflexie ale fiecărui om. În ideea de a vă oferi elemente care să vă ajute să personalizați căminul în stilul care vi se potrivește, astăzi am prezentat o parte din paleta ofertantă de produse și servicii propuse de partenerii noștri. Nu există reguli precise pentru o decorare reușită, tocmai de aceea vă lansăm o provocare: puneți-vă creativitatea și îndemânarea la încercare, răsfoiți în lista de parteneri și a reducerilor oferite și tranformați spațiul casei în ACASĂ!