“Pot rezuma în două cuvinte tot ce am învățat despre viață: merge înainte.” –Robert Frost

Același lucru l-am făcut și noi în 2020 – un an greu, care ne-a solicitat foarte mult și din multe direcții, dar pe care l-am încheiat cu bine.  Am  mers înainte, am căutat soluții de a menține cumva activitatea noastră pe linia de plutire (închiși în casă fiind), am creat instrumente noi de lucru, încă mai creăm … Pentru că dincolo de tot disconfortul creat de Covid 19, au existat și oportunități la care nici nu ne gândeam poate, înainte de martie 2020.

Acest ciudat 2020 se apropie de final și iată-ne din nou împreună, respectând tradiția de 18 ani a companiei. Nu puteam încheia acest an fără să ne întâlnim și să ne urăm toate cele bune la acest sfârșit de an! Doar că de această dată ne-am întâlnit la sediul nostru din Păcurari. Firește că Moș Crăciun a trecut și pe la noi și a lăsat fiecărui angajat un mic dar. După ce a împărțit darurile, el a plecat mai departe iar noi am rămas să-i premiem pe cei mai buni dintre noi. S-au împărțit trofee, am ascultat povești de succes și am dăruit aplauze celor care în anul 2020 au fost cei mai buni dintre cei buni. Și pentru că și noi am trecut peste toate temerile și ne-am continuat activitatea pe vreme de ”război” cu virusul, ne-am înrolat în cadrul ”forțelor imobiliare FideliaCasa” , primind fiecare grade și funcții.

După festivitate, ne-am adunat la o cană cu vin fiert și am așteptat, ca în fiecare an, colindătorii. Au venit, ne-au colindat și la final, am colindat împreună, cu gândul la anul ce se încheie dar mai ales la speranța de ”mai bine” a celui ce va veni!  A fost un eveniment scurt, dar plin de emoție și bucurie.

Și nu puteam încheia aceste gânduri de final de an fără a vă ura și dumneavoastră, clienților și prietenilor noștri de pretutindeni, multă sănătate, împliniri și fericire! Să dea Dumnezeu șă vină un an mai bun! Sărbători fericite tuturor!!!