De Paște, FideliaCasa are super oferte.

          De Paște, FideliaCasa are super oferte. Găsește-ți ACUM locuința potrivită cu prețuri începând de la 40.000 de euro!

Achizitioneaza cu FideliaCasa

Lista cu dorințe de la final de an a devenit obligatorie pentru mulți dintre noi. Și bine am făcut, spun specialiștii. Aceasta ne ajută să avem o perspectivă mai clară asupra planurilor pe care le avem pentru anul care urmează. Însă, nu este suficinet să o redactăm și să o aruncăm într-un sertar. Psihologii susțin că acum, de Paște, este momentul cel mai potrivit pentru a o scoate din nou la lumină. Tu îți amintești unde ai ascuns-o?

Așadar, a venit momentul unei retrospective – ce ai reușit să bifezi până astăzi, ce este în curs de realizare și ce rămâne de pus la punct. În general, dorințele și planurile de viitor sunt diferite de la persoană la persoană. Însă, știm sigur că pe multe dintre liste se află și achiziționarea unei locuințe. Din acest motiv, echipa FideliaCasa și-a propus să îți vină în ajutor cu o serie de oferte avantajoase cu care să-ți poți bifa această dorință.

Agenti imobiliari FideliaCasa

Pe site-ul www.fideliacasa.ro, în categoria Oferte de Paște, nouă locuințe te așteaptă să le descoperi. Una dintre ele cu siguranță ți se potrivește! Avem atât case, cât și apartamente, iar prețurile încep de la 40.000 de euro.

12132142

 

 

 

Bonus! Dacă achiziționezi cu FideliaCasa intri și în clubul prețurilor mici. Cei 7.000 de membri se bucură deja de reduceri de până la 50% la partenerii noștri din peste 40 de domenii diferite – de la restaurante și bistrouri până la clinici medicale. Reducerile pot fi accesate simplu, ușor și rapid: scanând codul QR de pe telefon!

Nu uita, echipa FideliaCasa este întotdeauna alături de tine  cu pasiune și rapiditate, pentru a te ajuta să faci “un pas în viață”  și să iei cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară. Îți dorim ca aceste zile sfinte să-ți aducă numai hotărâri bune, oferte avantajoase și, cel mai important, motive de fericire! Sărbători pufoase ca un cozonac și colorate ca un ou de Paște!

Paste Fericit! FideliaCasa

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>