Sărbătoriţii lunii iunie

Pentru noi sfărşit de lună înseamnă (pe lângă muuultă agitaţie, calcule şi ecuaţii)  petrecere şi asta pentru că îi sărbătorim pe cei care îşi serbează ziua de naştere în cursul lunii respective. La sfârşit de iunie a venit randul colegelor: Monica Sîmbotin, Alexandra Pintiliciuc şi Paula Lazăr să  primească urările din partea noastră. Şi unde altundeva  putea să existe un loc care să se plieze asteptărilor noastre, dacă nu la Sunrise Beach?! Nu ne rămâne decât să le mulţumim colegilor din Sediul Alexandru pentru asta şi pentru faptul că au reusit, încă o dată, sa ne demonstreze ca lucrul în echipă este mijlocul prin care oamenii obişnuiţi obţin rezultate neobişnuite.

1 Comment. Leave new

Francu Adriana
12 iulie 2012 16:47

Un proverb chinezesc spune: “In spatele unui om capabil se afla intotdeauna alti oameni capabili.” Munca în echipa este capacitatea de a munci împreuna pentru a realiza o idee comuna. Capacitatea de a directiona realizarile individuale spre obiectivele organizationale. Cu totii avem un vis maret, acela de a realiza o munca care sa se bucure de un succes maxim. Oricat de mic sau mare ar fi proiect, echipa din Alexandru, il poate aduce acolo unde isi doreste, pentru ca invatam in fiecare zi unul de la celalalt dar mai ales de la cea mai buna colega si sefa Acasandrei Loredana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>