1 An de Fidelia Casa – Centru

Constat ca de ceva vreme postam doar articole prin care va exprimam faptul ca sarbatorim: pe cei nascuti intr-o anumita luna, implinirea a “x” ani de activitate, diverse realizari a unei echipe, etc. Unii ar fi indreptatiti sa creada ca pierdem contactul cu realitatea, ca intr-o societate care tinde spre declin noi ne gasim curajul sa fim impotriva curentului. Eu indraznesc sa afirm ca e modul nostru de a ne manifesta: prin munca, prin rezultate, prin evolutie.

Anul 2013 marchează, în primul rând, un an de activitate pentru Sediul din Centru, sediu pe care l-aș descrie succint prin existența a 3 departamente: Vânzări Case și Terenuri, Rezidențial și Închirieri.

Ce a însemnat 1 an de Fidelia Casa Centru? In primul rând un personal în continuă creștere ceea ce e direct proporțional cu un volum de muncă mai mare decât ceea ce creionasem inițial, la finele anului 2011. În al doilea rând, Fidelia Casa Centru a înseamnat curajul de a fi pretutindeni, chiar parte din “inima orașului”, ceea ce nu e puțin lucru pentru noi. Și în cel de-al treilea rând, Fidelia Casa Centru a însemnat  materializarea unor obiective a căror numitor comun este întotdeauna calitatea.

De ce Fidelia Casa Centru? Pentru că e drumul cel mai sigur  pentru a  ajunge mai aproape de cerințele și nevoile clienților noștri.