1001 nopți

Pe tărâmul FIDELIA CASA aniversare înseamnă în mod obligatoriu și petrecere, prin urmare nu puteam trece peste 11 ani de activitate fără să consemnăm acest lucru, într-un mod altfel, diferit de ceea ce s-a întâmplat până acum.

A fost diferit deoarece am fost puși în fața faptului împlinit: detalii nu tocmai suficiente, o tematica nu foarte ușor de abordat, un restaurant select și invitați pe măsură. De neașteptat însă, pentru mare parte dintre noi a fost faptul că am reușit să ne calibrăm pe moment așa cum nu am facut-o până acum. Ne-am costumat ușor stingheri în entități ale lumii orientale iar restul s-a transformat în poveste. Ce-i drept nu a durat 1001 de nopți dar vom povesti, cu siguranță, despre ce s-a întâmplat tot atâta timp.

Am avut suficiente ingrediente pentru acea seară perfectă: cele mai alese costume, cele mai bune dansatoare, cele mai savuroase bunătăți cu specific libanez și cei mai de seamă invitați. Peste toate astea am presărat cu încredere luminile lampioanelor și  o porție sănătoasă de râs generată de Știrile Fidelia Casa. Până la urmatoarea petrecere vă recomand cu încredere și căldură să deveniți parte din paginile noastre de istorie.