Deschidere noul sediu Fidelia Casa: Tătărași

Miercurea trecută, pe 20 noiembrie 2013, a avut loc deschiderea celui de-al cincilea sediu Fidelia Casa din Tătărași. Evenimentul a început la ora 18:00 și s-a bucurat de prezența mai multor parteneri și colaboratori, care au dorit să fie alături de echipa agenției la un nou început de drum.

După o prezență de peste 11 ani pe piața ieșeană imobiliară, cu peste 3000 de oferte și 5 birouri în cele mai importante cartiere din Iași, a venit momentul unui rezumat al actvității Fidelia Casa. Discursurile ținute de Cristian Diaconu, manager general, și Carmen Barbă, manager resurse umane, au realizat o incursiune în timp  a ceea ce a reprezentat proiectul Fidelia Casa încă de la începuturi, cum s-a dezvoltat și care au fost micile secrete care au făcut ca totul să se transforme într-o pasiune pentru imobiliare.

Costin Bălanici, manager sediu din Tătărași, ne-a explicat de ce a fost necesară deschiderea unui nou sediu, de ce au ales acest cartier și mai ales care sunt obiectivele întregii echipe.

În cadrul evenimentului a avut loc și lansarea proiectului “Case la țară” prin intermediul unei expoziții de fotografie, în care cei din Alexandru, biroul care se ocupă de acest proiect, au vrut să surprindă emoțiile și imaginile caselor pe care toți le cunoaștem din copilărie, a caselor bunicilor. Loredana Acasandrei, manager sediu Alexandru, ne-a vorbit despre începuturile acestui demers, despre cum agenții ofereau consiliere și soluții tuturor clienților care doreau să se retragă din mediul urban și să se stabilească în localitațile limitrofe Iașiului și cum dezvoltarea unui departament care să se ocupe numai de casele de la țară, de gospodării în adevaratul sens al cuvantului, a venit ca o necesitate și ca o etapă mai mult decât firească având în vedere cererea mare.

Înregistrarea o puteți urmări aici.

Noul sediul din Tătărași se află pe strada Dudescu, nr. 8, telefon/fax: 0232 222 244, e-mail: office.tatarasi@fideliacasa.ro.