Fidelia Casa susține Campionatului Național de Dans Sportiv

În perioada 28 februarie – 2 martie, s-a desfașurat, în Iași, Campionatul Național de Dans Sportiv 2014 (CNR), cea mai importantă competiție de profil organizată de către Federația Română de Dans Sportiv (FRDS) în colaborare cu cluburile gazdă.

O competiție ce a reunit  peste 120 de cluburi legitimate în cadrul Federației Române de Dans Sportiv, în Iași sosind cu ocazia acestui eveniment sportivi din București, Brasov, Timișoara, Galați, Băcău, Suceava, Piatra Neamț, Ploiești, Pitești, Constanța, Satu Mare sau Baia Mare; 30 de arbitri cu experiență vastă, atât pe plan național cât și international, 20 dintre aceștia provenind din 20 de țări diferite din Europa, dar și 20 de oficiali ai Federației, după cum a declarat Radu Bujanița, organizatorul evenimentului.

Campionatul a fost organizat pe diferite categorii de vârste și pe două directii de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble şi jive) și dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox şi quick step); miza acestui campionat fiind aceea de a reprezenta România la Campionatele Europene sau Mondiale.

Ca orice competiție importantă și aici lista invitaților speciali a fost una sonoră: Mihai Petre, primarul Gheorghe Nichita, președintele FRDS, Vasile Gliga, președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomnitei, parlamentarul Sorin Iacoban, şefa ISJ Iași, Camelia Gavrilă și luptătorul Catălin Moroșanu.

Fidelia Casa, cea mai mare companie imobiliară din Iași, implicată în mai multe proiecte educaționale, în cadrul acestui campionat, l-a susținut pe Andrei Emanuel Cujba. Rezultatele lui Andrei fiind remarcabile de-a lungul timpului, mai multe informații puteți găsi aici sau aici.