Teambuilding Fidelia Casa – Alexandru

În perioada 2-4 mai,  la  frumoasa pensiune Beatrice din Vatra Dornei, a avut loc teambuilding-ul Fidelia Casa – sediul din Alexandru.

Motivul principal al acestei ieșiri a fost de socialializare și de muncă în echipă; pe durata celor 3 zile echipa din Alexandru a fost supusă la diferite probe în care toți membrii au fost impulsionați să dea dovadă de cât mai multă creativitate și inițiativă. S-au adaptat foarte rapid în funcție de fiecare probă în parte: de la construirea unei case din diferite materiale, alcătuirea unui povești imobiliare folosind nume din basme și până la jocurile de mimă.

Toti cei care lucrează în sediul Fidelia Casa din Alexandru au fost împărțiti în trei echipe cu nume sonore: Crivățul, Gura – Mare Manglitori și Cei 4 fantastici.

Entuziamul de a petrece timpul împreună a îmbrăcat toate probele oferind imaginea unei echipe unite, așa cum demonstrăm în fiecare zi la birou sau cu ocazia altor evenimente de socializare pe care Fidelia Casa le organizează pe durata întregului an calendaristic.

Și pentru că până la urma a fost vorba și despre un concurs, pe primul loc s-au situat Cei 4 fantastici, urmați de Gura – Mare Manglitori și pe ultimul loc (dar nu cel din urmă) Crivățul.

Mai multe poze puteți vedea pe pagina noastră de FB.