Ileana Preda – mai mult de un simplu training

Ileana Preda este un fost agent imobiliar, care în prezent împărtășeste cu entuziasm și dedicație experiența sa anterioară din cele două piețe în care s-a format ca profesionist: SUA și România. După cum mărturiseşte chiar ea, și-a început cariera ” în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde am activat ca agent imobiliar până în 2009. La întoarcerea în România, am descoperit că nevoile consumatorului de imobiliare din piața autohtonă sunt aceleași cu cele ale americanului și am continuat să aplic principiile  învățate acolo”.

În perioada 10-11 mai, Ileana a fost în Iași, Centrul Ideo, unde a susținut două zile de training cu 34 de agenți  imobiliari, consilieri și manageri de vânzări din cadrul Fideliei Casa. Au fost două zile intense, cu multe întrebări efervescente și răspunsuri care nu s-au lăsat așteptate, am discutat despre metodele de abordare ale pieței imobiliare în anul 2014, noi tehnici de vânzare, ne-a povestit despre similitudinile domeniului imobiliar din SUA și din România și, nu în ultimul rând, despre diferențele care sunt mai mult decât evidente și normale.

În urma celor două zile de training cu Ileana Preda ne-a fost întărită convingerea că “suntem pe drumul cel bun”, dar și că sunt câteva direcții care ar trebui îmbunătățite în așa fel încât să oferim clienților ieșeni cele mai bune servicii imobiliare din toate punctele de vedere.

Rezumând orele petrecute la Ideo, putem spune că a fost un training captivant, plin de experiențe personale, un training pe “limba” specialiştilor din domeniu și în care s-au găsit răspunsuri și soluții pertinente la toate întrebările puse de către participanți.