Petrecere Camping Enpi

Conform tradiției, după fiecare 3 luni de muncă intensă, a venit timpul ca toată echipa Fidelia Casa să se adune la un loc, să se relaxeze și să-i sărbătoreasca pe colegii care în ultima perioadă și-au aniversat ziua de naștere. Campingul Enpi de la lacul Dorobanți a fost obțiunea perfectă.

Aceste petreceri sunt foarte importante pentru întreaga echipă, oferind tuturor colegilor din cele 5 sedii prilejul de a socializa și de a ne cunoaște mai bine și în afara programului de muncă.

Am vrut să ne distram și cu siguranța ne-a ieșit! Am încins o adevarată petrecere câmpenească: am avut gratar cu tradiționalii mici, muzică si multă voie bună. Și cum oricărei petreceri în aer liber nu trebuie să-i lipsească și puțină mișcare, am jucat fotbal, volei și tenis de masă, fiecare dupa cum a dorit sau cum s-a priceput. Iubitorii de sporturi nautice s-au plimbat cu hidrobicicletele. Am făcut multe poze, să ne aducem aminte de acest moment. Apoi spre seara, de pe pontonul campingului, am privit Show-ul Aviatic de pe lacul Aroneanu.

Dar cum orice lucru frumos are și un sfârșit, după terminarea show-ului aviatic, cu părere de rău, a trebui să ne luam la revedere de la gazde, dar nu înainte de a plănui următoarea petrecere.

Mai multe imagini găsiți pe pagina noastră de Facebook!

 

Stiri asemanatoare