Fidelia Casa se implică social!

Comunicat de presă, 23 iunie 2014

Fidelia Casa este cea mai mare companie imobiliară din Iași, cu o experiență de 12 ani pe piață imobiliară, 5 sedii deschise în cele mai importante cartiere din oraș și cu peste 3000 de oferte actualizate zilnic pentru a putea oferi clienților săi cele mai bune servicii de real estate.

Responsabilitatea socială a reprezentat un punct important pentru Fidelia Casa, implicându-se de-a lungul timpului în foarte multe proiecte de la educație, sport și diverse acte de caritate prin intermediul Asociației “CAR – Un pas în viață” înființată în acest sens.

Alături de preotul Dan Damaschin( reprezentant al Asociației “Glasul Vieții”), Fidelia Casa și Asociația “CAR – Un pas în viață” și-au propus să vină în sprijinirea tinerilor, conform legii aceștia la vârstă de 18 ani sunt obligați să părăsească centrele de plasament, care au nevoie de o nouă șansă pentru a se putea integra în societate. Preotul Dan Damaschin a avut inițiativa și își dorește să ridice un centru rezidențial unde toți ținerii, de peste 18 ani, să poată găsi un adăpost, o mâncare caldă și să poată beneficia de ședințe de consiliere pentru a-și putea face un rost în viață.

Terenul pe care se va construi acest centru rezidențial se află în zonă Cicoarei și are o suprafața de 500 mp; terenul a fost donat de o doamnă care locuiteste în București și care a renunțat la bani, contravaloarea terenului, pentru a putea face o faptă bună.

Fidelia Casa a venit în sprijinul acestui demers prin intermedierea tranzacției, suportând în același timp și toate cheltuielile cu impozitele și taxele notariale.

Centrul va deservi, în același timp, 20 de tineri care vor părăsi centrele de plasament; vor fi sprijiniți pentru a-și putea găsi un loc de muncă și pentru a deveni independenți. Centrul va fi ridicat din donațiile credincioșilor care doresc să sprijine această inițiativă lăudabilă. Întreaga înregistrarea o puteți urmări aici.