Puterea colaborării

Sunt o sumedenie de proverbe care au ca subiect colaborarea, munca în echipă … le învățăm din școală, le analizăm chiar la tezele de limba română, dar puțini dintre noi le înțeleg cu adevărat tâlcul.

Un lucru e cert: ca să reușești în viață, trebuie să te înconjori de oameni de calitate, profesioniști, cu valori și principii apropiate cu ale tale. În Fidelia Casa  așa am reușit! Chiar dacă fiecare are scopul său personal, targetul său individual, motivul reușitei individuale a fost, alături de muncă și talent, munca în echipă, COLABORAREA!

La acest sfârșit de an, Fidelia Casa a avut o inițiativă primită cu brațele deschise în orașele Bacău, Suceava și Iași.  Este vorba despre seminarul organizat de Fidelia Casa, împreună cu Ileana Preda – Top Agent® – PUTEREA COLABORĂRII. Mă bucur totuși că cei care au participat la aceste evenimente(și nu au fost deloc puțini la număr), au venit cu inima deschisă și cu speranța că împreună vom reuși să devenim profesioniști și să ne mulțumim clienții. La aceste întrevederi s-au pus bazele unei colaborări între orașe și/sau agenții, urmând să gândim următorul pas : întâlniri periodice și  întărirea comunității imobiliare din regiune.

Pentru că vin Sfintele Sărbători, vă doresc tuturor – colegi de breaslă, clienți sau simpli cititori – un Crăciun liniștit, cu multă dragoste și bucurie!