Ești client Fidelia Casa – te bucuri de zeci de avantaje

fidelia-club-cardEști obișnuit să crezi că agențiile imobiliare nu fac altceva decât să încaseze comisioane grase de la clienți? Vino acum la Fidelia Casa și vei vedea că ai numai avantaje. Pe lângă serviciile ireproșabile oferite de către consultanții noștri imobiliari, pe lângă siguranța tranzacțiilor efectuate supervizate de către juriștii noștri, pe lângă cea mai bogată ofertă imobiliară din Iași, la Fidelia ai mai mult. Orice client care tranzacționează o proprietate prin noi devine automat membru al Fidelia Club și primește un card plin de avantaje.

Ce ai de câștigat?

fidelia-club-card-2

Cardul Fidelia Club îți oferă posibilitatea de a beneficia de reduceri substanțiale din cheltuielile prilejuite de mutarea într-o casă nouă. Astfel, posesorii acestui card vor beneficia de un discount de un 30% la serviciile profesionale de mutări oferite de către Rodriques iar achiziția de noi corpuri de mobilă va fi redusă, de asemenea, cu 10 % printr-un parteneriat cu Mobexpert. De asemenea, beneficiați de 5% discount și pentru achiziția de materiale de bricolaj de la Praktiker. Mai mult decât atât, tot în baza acestui card, următoarea mașină pe care o veți cumpăra de la Tester va fi mai ieftină iar orice tranzacție viitoare făcută prin Fidelia Casa va avea la rândul ei discount de 25%.

Fidelia Casa – clientul pe primul plan

alexandra-pintiliciuc-fidelia-casaFidelă principiilor ei de a oferi servicii de cea mai bună calitate, Fidelia Casa este cea mai puternică și mai de încredere companie imobiliară din Iași și a fost prima care a implementat servicii integrate de consultanță imobiliară.

”Preocuparea noastră permanentă a fost să ne difirențiem și să oferim mai mult celor care apelează cu încredere la Fidelia Casa. Am fost primii care au încheiat parteneriate cu băncile pentru a oferi cele mai bune variante de credit clienților noștri și suntem primii care răsplătim fidelitatea ieșenilor prin cardurile Fidelia Club Card. Iar suprizele plăcute pentru cei care ne calcă pragul penru a-și vinde sau cumpăra o casă nu se opresc aici. Mulți dintre clienții noștri ne mulțumesc spunându-ne că, paradoxal, au ieșit mai câștigați apelând la serviciile unei companii imobiliare serioase cum este Fidelia”, precizează Alexandra Pintiliciuc, director tranzacții în cadrul Fidelia Casa.

 

Stiri asemanatoare