O nouă agenție Fidelia Casa – în complexul Carrefour Felicia

Biroul de consultanță imobiliară s-a deschis pe 3 martie 2015 și este situat în fața caselor de market ale Hypermarketului Carrefour Felicia. Cu un program de lucru prelungit, Fidelia Casa vă oferă posibilitatea ca, în timp ce sunteți la cumpărături, să vă informați asupra ofertelor imobiliare și chiar să faceți demersuri privind vânzarea unei proprietăți

Doriți să vindeți sau să cumpărați o proprietate, să aflați informații despre piața imobilială însă nu aveți timp să studiați toate ofertele și să mergeți la sediile agențiilor imobiliare? Fidelia Casa s-a gândit la timpul dumneavoastră și, din 3 martie 2015, a deschis o nouă agenție în Complexul Comercial Carrefour Felicia. Astfel, atunci când mergeți la cumpărături, veți avea posibilitatea să vă întâlniți cu consultanții imobiliari ai Fidelia Casa, să aflați cele mai noi și mai tentante oferte de case și apartamente. De asemenea, puteți să vă interesați care sunt pașii de urmat dacă doriți să vindeți proprietatea dumneavoastră, o evaluare profesionistă a acesteia și chiar să introduceți proprietatea dumneavoastră în baza de date a companiei Imobiliare Fidelia Casa pentru a vă găsi cât mai repede un cumpărător.

Program până la ora 21

Situat pe culoarul din zona caselor de marcat a complexului Carrefour Felicia, biroul Fidelia Casa va avea același program de lucru cu cel al hypermarketului, devenind, astfel, agenția imobiliară cu cel mai lung program de lucru din Iași. Nu doar în privința programului de lucru Fidelia Casa este de invidiat, ci și în ceea ce privește numărul de oferte imobiliare puse la dispoziția clienților, în portofoliul companiei imobiliare existând în momentul de față mii de case și apartamente ce își așteaptă noii proprietari.

Singura agenție situată într-un complex comercial

Inițiativa Fidelia Casa de a veni în întâmpinarea clienților prin această nouă sucursală este o premieră în zona Moldovei și, posibil, chiar și la nivel național. ”Din câte știm, este singura insulă din Moldova cu specific imobiliar dintr-un centru comercial mare. E posibil să fim chiar singurii din țară. Am luat această decizie pentru a-i spijini pe clienții noștri în ceea ce privește intențiile lor imobiliare. În fiecare zi, oamenii pot găsi în biroul Fidelia Carrefour câte un consultant imobiliar care poate oferi informații, poate prelua cereri sau oferte și poate oferi consultanță privind promoțiile noastre, sfaturi privind poziționarea în piață a clientului și detalii despre oportunitatea de a vinde sau cumpăra o proprietate”, a declarat Ovidiu Stoian, directorul Agenției Fidelia Casa – sucursala Podu Roș.