Cele mai bune oferte pentru spații comerciale și birouri de la Fidelia Casa

fidelia-casa-iasi-spatii-comerciale-si-birouriDacă sunteți în căutarea unui birou sau a unui spațiu comercial în Iași pentru afacerea dumneavoastră, Fidelia Casa este prima opțiune pe car etrebuie să o luați în calcul. Cu peste 12 ani experiență în piața de real estate, cu departament specializat care se ocupă de spații comerciale, industriale și birouri, Fidelia Casa are cea mai variată ofertă din Iași, în oferta agenției existând în momentul de față aproximativ 50 de oferte pe acest segment.

Care sunt prețurile la spații comerciale și industriale

În privința spațiilor comerciale, atât cele aflate la parterul blocurilor, cât și cele independente, pretabile la activități comerciale, cu front stradal și acces pietonal, prețurile la închiriere variază între 5 euro pe metru pătrat în cartierele mărginașe precum Dacia și ajung până la 30 de euro pe Bulevardul Ștefan cel Mare, una dintre zonele cele mai căutate din oraș. De asemenea, în zona Podu Roș prețul ajunge la aproximativ 20 de euro iar în zone precum Tătărași sau Nicolina-CUG variază între 7 și 10 euro pe metrul pătrat, în timp ce spațiile din Păcurari se închiriază la prețuri între 10 și 12 euro.

În privința vânzărilor, proprietarii spațiilor comerciale cer între 600 și 1300 euro pe metrul pătrat, în funcție de poziționarea și funcționalitatea imobilului. În portofoliul agenției există și ponturi disponibile potențialilor clienți. ”Printre ofertele foarte bune, avem un spațiu pe Ștefan cel Mare, amenajat modern, în suprafață de 75 de metri pătrați care se închiriază la 1500 euro pe lună, plus TVA. La vânzare, pontul ar fi acum un spațiu de 158 de metri pătrați situat pe Independenței care costă doar 110.000 euro”, spune Marius Ștefanache, consilier imobiliar în Departamentul comercial al companiei Fidelia Casa.

Dacă vorbim despre spații industriale, ceea ce presupune spații de producție sau depozitare și care sunt situate în general în zona industrială a Iașului, prețurile variază între 1 și 7 euro pe metrul pătrat.

Birouri amenajate de la 4 euro pe metrul pătrat

Dacă sunteți în căutarea unui birou de închiriat, agenția Fidelia Casa are în portofoliu zeci de oferte care pornesc de la suma lunară de patru euro pe metrul pătrat și merg până la 14 euro/lună/metru pătrat în clădiri de birouri premium situate în complexul Palas, pe Sfântul Lazăr sau în Centrul Civic.

marius-stefanache-fidelia-casaSpecialistul de la Fidelia Casa explică și costurile pe care trebuie să le aveți în calcul atunci când doriți să închiriați un spațiu comercial sau de birouri. ”În general, proprietarii spațiilor comerciale sau de birouri solicită chiria pe o lună în avans și contravaloarea unui chirii lunare drept garanție. În privința comisionului de agenție, acesta se împarte, de regulă, în mod egal între chiriaș și proprietar, ceea ce duce la costuri mai reduse pentru clienții noștri”, mai spune Marius Ștefanache de la Fidelia Casa. Potrivit acestuia, în această perioadă, cele mai căutate spații sunt cele de birouri căutate de firme din domeniul IT sau call center, precum și spații comerciale pentru magazine de haine, cafenele și spații de jocuri de noroc.