Când 13 devine o cifră cu noroc… La mulți ani celui mai vechi angajat Fidelia Casa! La mulți ani, Loredana Acasandrei!

fidelia-casa-iasi-Cand-13-devine-o-cifră-cu-norocPe o piață a muncii extrem de volatilă, cum este cea a agenților imobiliari, o companie din Iași a reușit performanța de a avea o echipă stabilă și unită. La finalul săptămânii trecute, Loredana Acasandrei, managerul agenției Alexandru cel Bun din cadrul Fidelia Casa, a sărbătorit 13 ani de când este angajata celei mai mari companii imobiliare din Iași și una dintre cele mai puternice din România. Este o performanță greu de atins pe piața imobiliară din România. Cifra 13 a fost o cifră cu noroc în 2015 pentru Fidelia Casa: 13 ani de la înființarea companiei care au însemnat consolidarea agenției drept una extrem de stabilă, puternică și cu standarde de calitate ridicate ale serviciilor. 13 ani de realizări alături de Fidelia Casa a împlinit și Loredana Acasandrei, ”emblema FideliaCasa”, cum o numesc colegii. Au fost 13 ani în care Loredana a ajutat sute de ieșeni să ia una dintre cele mai importante decizii din viața lor: să-și cumpere o casă!

La superlativ despre Loredana Acasandrei!

Despre Loredana Acasandrei, persoana care se identifică practic cu istoria companiei Fidelia Casa, se pot spune multe. Colegii o stimează și îi cer sfatul când se confruntă cu situații grele, clienții o respectă și apelează la ea să le rezolve problemele imobiliare, iar managementul Fidelia Casa are doar cuvinte de laudă la adresa ei. O caracterizare emoționantă i-a făcut Carmen Barbă, managerul de resurse umane:

”Este emblema FideliaCasa.

Este cel mai vechi angajat din FideliaCasa.

Este un vânzător înnăscut și cel mai bun vânzător pe care l-a avut până acum FideliaCasa  – părerea mea :-).

Este primul manager de vânzări din FideliaCasa și persoana care a reușit să formeze prima echipă performantă din organizație.

Este persoana căreia i se datorează multe lucruri frumoase care există acum în FideliaCasa.

Este persoana cu cel mai original râs :-).

Este cel mai ”încercat” manager de vânzări.

Este una dintre cele mai loiale, omenoase, muncitoare, perseverente, ingenioase, orgolioase, încăpățânate, împrăștiate ființe pe care o cunosc. Și iubesc la ea toate cele enumerate mai sus. Toate o definesc. Dacă ar lipsi una, n-ar fi LOREDANA ACASANDREI!

La mulți ani, Lore! La 20 de ani, probabil ți se va ridica o statuie în intersecția de la Zimbru”.

Ce înseamnă Fidelia Casa pentru Loredana

Dacă Loredana Acasandrei este figura stabilității în Fidelia, trebuie să știți că și FideliaCasa are un loc deosebit în inima celui mai vechi angajat al companiei. Managerul din Alexandru cel Bun descrie ce au însemnat cei 13 ani alături de Fidelia Casa:

”Au însemnat foarte mulți ani de muncă, de iubire față de oameni, de respect față de firmă. Dacă nu ai aceste lucruri, nu poti să reziști în domeniul acesta. Au însemnat foarte mari realizări atât personale, cât și profesionale. Ani în care te dedici celorlalți… Nici nu știu când a trecut timpul! Mă simt mai tânără acum, decât acum 13 ani. Încă iubesc ceea ce fac. Mă uit la mulți dintre colegii mei mai tineri și realizez că sunt unii care nu au același simț al responsabilității pe care îl aveam eu. Ca să faci lucrul acesta chiar trebuie să-ți placă, să iubesti oamenii, să nu asemeni un om cu altul, o tranzacție cu alta. Trebuie să iei ce e mai frumos din fiecare”, spune Loredana Acasandrei.

Fidelia Casa – file de istorie

Cel mai vechi agent imobiliar al companiei descrie momentele de început ale companiei: ”Fidelia era cândva o agenție micuță, nu aveam nimic la îndemână, nu aveam mașină, nu aveam telefon… sunam de la telefoanele publice. Evoluția în timp a fost imensă. Acum, dacă pomenesc de Fidelia, mi se deschid toate ușile. E ceva colosal! După managerul general sunt al doilea om în Fidelia. El a deschis firma în iulie, iar eu am venit în august. Sper să pot fi în continuare alături de Fidelia”.

”Fidelia Casa e ca o armată cu multe reguli, care te fac mai bun!”

Pentru Loredana Acasandrei nu există job mai frumos decât cel de agent imobiliar și nu există companie imobiliară mai bună decât FideliaCasa: ”Este cel mai frumos job și cel mai deschis la toate oportunitățile posibile si imposibile. Îți deschide mintea și îți lărgeste orizonturile, te face să ai o atenție distributivă și te responsabilizează. Fidelia e o armata cu multe reguli! Toate astea te schimbă, te face sa fii un bun familist, un bun organizator, un bun afacerist, un bun observator, un bun comunicator, un om mai bun în general”.