Reprezentarea Exclusivă

Pe o piață în care intermedierea imobiliară este ”la putere”, FideliaCasa încearcă să implementeze un sistem de lucru mai rar întâlnit în România, dar pe care multe țări dezvoltate economic îl practică: Reprezentarea Exclusivă.

Agent imobiliar și trainer ”Top Agent”, Ileana Preda lucrează doar în acest sistem și încearcă să educe în această direcție agenții imobiliari din România. În FideliaCasa sunt deja câțiva colegi care practică acest mod de lucru, ei fiind cei care ne-au ”insipirat” în organizarea acestui curs.

Dar ce este de fapt reprezentarea exclusivă?

Pe scurt, este modul de lucru pe care foarte puțini agenți imobiliari îl practică, prin care aceștia se situează de o parte a ”baricadei”, alegând să reprezinte interesele imobiliare ale unei singure părți (proprietar sau cumpărător/chiriaș), fiind plătit doar de acesta. Firește, acest mod de lucru nu este deloc ușor, însemnând un angajament mai mare atât din partea clientului cât și a agentului imobiliar. Acest mod de lucru … se însușește greu, dar odată începând să lucrezi așa, nu-ți mai dorești să faci intermediere.

Deoarece FideliaCasa își dorește ca cei mai mulți agenți ai săi să lucreze în acest mod, a organizat în acest weekend, la sala Tokyo a hotelului Ramada, un curs de Reprezentare Exclusivă la vânzător, curs susținut de Ileana Preda. Este doar începutul unui program de training legat de Reprezentarea Exclusivă, acesta fiind urmat de webminarii și alte cursuri pe același subiect.