Poți avea propria ta afacere în cadrul FideliaCasa !

fidelia-casa-iasi-recrutareVă doriți o carieră în domeniul imobiliar? Visați să vă deschideți propria afacere însă nu dispuneți de suficienți bani? V-ar plăcea să lucrați într-o echipă competitivă și profesionistă și să aveți în spate un brand puternic care să vă susțină propria afacere? Doriți să câștigați mai mult, pe măsura muncii dumneavoastră? Credeți că aveți abilități bune de vânzări și de relaționare cu oamenii însă n-ați găsit cadrul în care vă puteți pune în valoare aceste calități?

Dacă ați răspuns ”Da” la cel putin una dintre întrebările de mai sus, veniți la Fidelia Casa! Cea mai mare companie imobiliară din Iași a implementat un sistem revoluționar de lucru în domeniul imobiliar, sistem care funcționează cu succes în Statele Unite ale Americii și în mai multe țări din Vestul Europei.

Limitele sistemului clasic angajat-angajator

În majoritatea cazurilor, modelul tradițional de lucru în cadrul unei agenții imobiliare este bazat pe relația angajat-angajator. Specialiștii din domeniul imobiliar susțin însă că acest model de lucru nu este sustenabil pe termen lung. De ce? Pentru că profilul agentului imobiliar, al agentului de vânzări în general, este cel al unei persoane care urmărește să câștige pe măsura muncii lui, astfel încât este mai mult stimulat de comisioanele primite și mai puțin de salariul sau plata fixă.

Într-un astfel de sistem, posibilitățile de promovare și de câștig suplimentar sunt destul de reduse, majoritatea agenților preferând la un moment dat să-și deschidă propria afacere pentru a putea să-și majoreze câștigul. Cei mai mulți ramân însă la stadiul de supraviețuire, nereușind să dezvolte un business de succes din cauza lipsei de capital.

Cum funcționează noul sistem

Noul sistem de lucru implementat de compania ieșeană permite celor care vor să facă performanță și să se dezvolte personal și profesional să crească în mod natural și chiar să aibă propria lor afacere sub umbrela FideliaCasa. Ce înseamnă asta? Practic, agentul nu mai este angajatul agenției, ci partenerul acesteia, fiind o persoană independentă care beneficiază de resurse și are în spate un brand recunoscut, precum FideliaCasa. De asemenea, agentul are acces la clienții și ofertele companiei, astfel încât îi este asigurată atât cererea cât și oferta, fără a mai fi nevoit să investească sume enorme pentru a-și câștiga credibilitatea. Iar posibilitățile de câștig sunt nelimitate în noul sistem și depind doar de măiestria și capacitatea de muncă a agentului. Mai mult decât atât, orice agent poate să-și construiască propria echipă și chiar să-și deschidă propriul birou FideliaCasa, după ce a acumulat experiență de management și dezvoltare.

Pornește acum spre o carieră de succes în imobiliare

Dacă sunteți o persoană pasionată de oameni căreia să i se potrivească vânzarea consultativă, să-i pese de client și să vrea să deservească nevoile acestuia, care este independentă, dispusă să se dezvolte continuu, este momentul să priviți activitatea în domeniul imobiliar ca pe o afacere proprie și o carieră pe termen lung.

Visul dumneavoastă este aproape acum, cu FideliaCasa! Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un CV la adresa de e-mail resurse.umane@fideliacasa.ro sau să sunați la numărul de telefon 0754.385.385 și veți fi programat la un interviu.