Compania imobiliară FideliaCasa recompensată cu premiul ”Cel mai puternic brand” din regiune

La sfârşitul săptămânii trecute au fost decernate Premiile Clubului Profesioniştilor în Imobiliare 2017, în cadrul unei gale ce a avut loc la hotelul Hilton din Bucureşti.
În cadrul acestei gale, compania imobiliară FideliaCasa a primit premiul de ”Cel mai puternic brand” din regiune. Întrebarea mea a venit firesc : ”Cum aţi reuşit să construiţi şi consolidaţi acest brand? Răspunsul a venit foarte repede şi a fost scurt şi simplu: ”Oamenii, echipa este cea care a făcut-o”.

Şi adevărul este că privindu-i, mai ales pe cei cu mai mare experienţă, realizez că reuşesc să transmită multă încredere şi profesionalism. Si chiar cred că în acest domeniu, în care orice persoană majoră cu ceva talent de vânzări poate să facă pe ”agentul imobiliar”, este nevoie de profesionişti. Sunt în momentul de faţă pe piaţă agenţii şi agenţi care îşi respectă profesia şi implicit clientul, dar există şi ”ghizi imobiliari” care se oferă să te plimbe pe la ”n” imobile pierzându-ţi alături de ei timpul şi uneori chiar răbdarea.

FideliaCasa a promovat mereu calitatea serviciilor, lucru care nu ar putea fi realizat fără a pune accent pe calitatea oamenilor care construiesc această echipă frumoasă. Şi este o echipă care aşteaptă mereu să li se alăture oameni de calitate, care-şi doresc să practice această profesie provocatoare de agent imobiliar.

Ca să concluzionez, cred că echipa este cea care  a făcut ca FideliaCasa să devină un brand al imobiliarelor în Iaşi, calitate  certificată acum şi de un premiu primit din partea Clubului Profesioniştilor în Imobiliare.

Felicitări!

Sursă: Ziarul de Iași