Te așteptăm la prima ediție de Treasure Hunt organizată de Fidelia Casa!

Close up of young people putting their hands together. Team withIdeea de a organiza un Treasure Hunt cu ocazia împlinirii a 16 ani de experiență pe piața imobiliară din Iași a plecat de la faptul ca acestă activitate implică aceleași abilități pe care trebuie sa le aibă un agent imobiliar precum munca de teren, lucrul în echipă, comunicarea și orientarea în spațiu.

Participând la această „vânătoare de comori” veți avea parte de diverse provocări, veți afla curiozități din trecutul companiei, veți cunoaște echipa noastră, multă voie bună și bineînțeles de premii.

Colegii noștri au format 3 echipe și vor pleca pe 3 trasee diferite pentru a descoperi marea comoară. Toate traseele vor avea ca punct de plecare statuia lui Ștefan cel Mare din fața Palatului Culturii, iar pe parcursul traseelor vor trebui să descopere indiciile, să elucideze enigme și să răspundă provocărilor întâmpinate.

Astfel, sâmbătă 28 iulie 2018 peste 50 de  membri ai echipei FideliaCasa vor cutreiera cele șapte coline ale orașului, pentru a redescoperi orașul și a găsi marea comoară. Vă așteptăm cu drag, sâmbătă începând cu ora 9:00 în fața Palatului Culturii pentru a participa la Treasure Hunt cu ocazia împlinirii a 16 ani de activitate.