În căutarea marii comori – deznodământul

Provocări, socializare și multă voie bună! Așa putem descrie ziua de sâmbătă, când cu ocazia împlinirii a 16 ani de imobiliare în Iași am organizat prima ediția Treasure Hunt FideliaCasa.

Peste 50 de membri ai echipei noastre, din diverse departamente, au format 3 echipe care au pornit în căutarea „marii comori”, punctul de plecare fiind din fața Palatului Culturii. Fiecare echipă a avut un traseu diferit, ducând spre zonele Copou, Tătărași și Alexandru, iar pentru a ajunge la destinația finală au trebuit să elucideze diverse enigme și să facă față unor provocări.

Una din provocările cu care s-au confruntat echipele a fost aceea de a convinge o persoană întâlnită pe traseu, să facă un selfie cu câte un membru și să îl posteze pe pagina de Facebook a companiei. De asemenea odată cu elucidarea enigmelor, atât colegii noștri cât și persoanele care s-au alăturat pe parcursul vânătorii de comori, au aflat câteva curiozități despre cum se desfășura activititatea în companie la început, despre evoluția companiei sau diverse lucruri despre orașul Iași. Astfel au aflat că la început când telefonia mobilă abia se dezvolta, era un singur telefon mobil în companie, au aflat când s-au deschis cele patru puncte de lucru, în funcție de necesitatea lor în zonele adiacente sau care este cea mai adresată întrebare a directorul general către angajați.

Deoarece arta negocierii este un element cheie în activitatea de consilier imobiliar, având la dispoziție un pix, un termos și un breloc, participanții au fost provocați să obțină în schimbul lor alte 3 obiecte mai valoroase.

Nu am putut încheia altfel, decât cântându-i „La mulți ani!” în Sala Mare a Teatrului Național , domnului Cristian Diaconu, administratorul companiei, cel care acum 16 ani a făcut un pas în viață înființând FideliaCasa.