Team building 2018 – Gura Humorului

Sâmbătă am sărbătorit împlinirea a 16 ani de activitate în imobiliare și găsirea comorii, cu un team building organizat la Gura Humorului. Sunt 16 ani de când visul unei persoane a devenit realitate, iar pe parcursul acestor ani am învățat să oferim servicii imobiliare de calitate.

Așa că la ora 9 ne-am întâlnit cu toții și ne-am îmbarcat în corabie, cu destinația Gura Humorului. Pe drum voia bună a fost la ea acasă, iar odată ajunși, am acostat nava și au urmat câteva activități prin care ne-am testat abilitățile de consilieri imobiliari.

Am format 4 echipe, iar una din activități a constat în realizarea unui scurt metraj utilizând obiectele specifice piraților aduse de fiecare din noi. Situațiile pe care le-am avut de ilustrat cu colegii noștri au avut la bază interacțiunea noastră cu clienții, astfel că fiecare scurt metraj a avut la bază o situație precum o tranzacție complicată sau o situație ideală.

După ce am terminat filmările, am luat cu toții cina și am anunțat câștigătorii primii ediții de Treasure Hunt organizate, ocazie cu care mai felicităm încă o dată echipa Albă pentru locul I. Gazdele noastre ne-au pregătit un foc de tabără în jurul căruia am sărbătorit găsirea marii comori, iar apoi am petrecut până în zori, ca niște pirați adevărați.

Duminică în prima parte a zilei ne-am relaxat și ne-am bucurat de aerul curat de munte, iar apoi ne-am întors acasă, pregătiți pentru o nouă săptămână de muncă.

La mulți ani FideliaCasa și mulțumim tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor pentru încrederea acordată în tot acest timp, și nu în ultimul rând colegilor pentru implicarea de care dau dovadă zilnic.